A îmbrăcat o fustă DEZASTRUOASĂ! Află ce vedetă a făcut gafa vestimentară FOTO în articol

Distribuie

Kim Kardashian a ales să poarte, la o plimbare prin oraş, o ţinută care nu a avantajat-o absolut deloc. A îmbrăcat o fustă care, de parcă ar fi ajustată pe mărimile distinse ale fundului.

Starleta americană Kim Kardashian nu a fost prea inspirată în alegerea unei ţinute pe care a purtat-o în timpul unei plimbări în oraş.

Bruneta, recunoscută pentru formele ei voluptuoase, a ieşit să se plimbe prin Studio City îmbrăcată într-o fustă lungă din piele, la care a asortat o bluză neagră, vaporoasă, cu volane în talie, scrie libertatea.ro. Din păcate pentru ea, fusta din piele i s-a mulat pe formele generoase, astfel că, la spate, Kim Kardashian a arătat oribil. Din cauza posteriorului mare şi bombat al brunetei, fusta s-a aranjat foarte urât în partea din spate.

 Kim şi-a dat şi ea seama că fusta nu arată tocmai bine la spate şi a fost fotografiată în repetate rânduri în timp ce încerca să şi-o aranjeze. Chiar dacă posteriorul este unul dintre atuurile fizice cu care Kim atrage imediat atenţia, de data aceasta fundul ei în fusta mulată nu a mai arătat deloc apetisant.


Distribuie
..