A ieşit în scenă cu SFÂRCURILE la vedere şi neepilată. Ce vedetă a avut o prestaţie RUSINOASĂ | FOTO în articol

Distribuie

Nu iese des în vizorul publicului de câţiva ani, dar, în puţinele concerte pe care le mai are caută cu tot dinadinsul să se evidenţieze. Dacă nu prin talent, măcar prin atuurile fizice … arătate în exces. Lil Kim este o rapperiţă a cărei eră a apus. Cu toate că s-a pus praful peste cariera ei, timpul a fost blând cu trupul solistei. Formele vedetei încă sunt la fel de apetisante ca în anii ’90 sau 2000, când cânta alături de nume mari ale scenei internaţionale.

Se pare că acesta este şi singurul atu pe care ea mai mizează. Şi asta pentru că Lil nu se sfieşte să-şi arate părţile intime în cele câteva show-uri în care mai este chemată, scrie libertatea.ro. Recent, în timpul unui concert, cântăreaţa, cunoscută şi pentru alegerile vestimentare exchibiţioniste, a adoptat o costumaţie care i-a dezvăluit mult prea mult.

Sutienul a fost neîncăpător pentru sânii artistei, aşa că sfârcurile au dat pe afară, iar materialul ales pentru pantaloni se pare că a fost puţin cam … transparent. Vedeta nu a purtat chiloţi şi, când s-a crăcănat pe scenă s-a putut vedea un detaliu mai … ruşinos. Lil nu a apucat să se epileze inghinal şi de pe sub colant se putea vedea ceea ce părea a fi … părul pubian.
Distribuie
..