A apărut lista cu CELE MAI BINE ÎMBRĂCATE persoane din lume

Distribuie

Revista Vanity Fair a dezvăluit lista cu cele mai bine îmbrăcate persoane din lume.

Actriţele Cate Blanchett şi Lupita Nyong’o, ambele premiate cu Oscar în acest an au fost incluse pe lista celor mai bine imbracate persoane din 2014. Cate Blanchett apare pentru a doua oară pe lista celor mai elegante persoane din lume întocmită de Vanity Fair, în timp ce Lupita Nyong’o debutează pe această listă anuală, care nu este realizată sub forma unui clasament.

Lista este dominată de actriţe şi actori, dar ea include şi reprezentanţi ai caselor regale europene, vedete din sport şi din universul artelor.

Prinţesa Mary a Danemarcei, regina Maxima a Olandei şi actriţa Michelle Dockery, celebră pentru rolul din serialul “Downton Abbey”, au fost remarcate pentru stilul lor vestimentar, alături artistul Jeff Koons, jucătorul de fotbal american Victor Cruz şi cântăreţul Pharrell Williams.

Pharrell Williams, care a fost inclus pentru a doua oară în această listă, a spus că actorul Johnny Depp este “idolul” său în domeniul eleganţei, iar Victor Cruz a dezvăluit că îl admiră pe Pharell Williams pentru stilul său vestimentar.


Distribuie
..