4 tendinţe pentru anul 2014, ca să fii mereu în centrul atenţiei

Distribuie

Un nou an, o nouă şansă de a-ţi reinventa garderoba şi de a te face remarcată pentru gusturile tale desavârşite şi originale, adaptate desigur celor mai proaspete tendinţe. Vezi mai jos ce sfaturi îţi dau specialiştii.

1. Imprimeurile cu jocuri de cuvinte

Vedetele absolute în rândul tendinţelor în modă pentru anul 2014 sunt imprimeurile cu jocuri de cuvinte. Şi nu te gândi neaparat la slogane sau citate complicate: nu contează ce scrie pe tricoul sau geanta ta, câtă vreme literele sar în ochii tuturor. Scopul principal este să atragi atenţia şi să generezi interes, scrie eva.ro

2. Încheierea inversă a cămăşii

O altă tendinţă prin care te vei face cu siguranţă remarcată în 2014 te îndeamnă să te închei la cămaşă invers. Mai exact, în loc să laşi 2-3 nasturi de sus descheiaţi, prinde-i la baza gâtului si lasă-i liberi pe cei de la nivelul taliei în jos.

3. Franjurii

Au mai beneficiat de atenţie în sezoanele trecute, însă în 2014 vor ocupa locurile fruntaşe din topul tendinţelor fierbinţi. Franjurii sunt integraţi acum în ţinute variate, nu doar în cele cowgirl sau flapper-girl. Îi vezi peste tot, de la apariţiile casual de zi, până la cele elegante de seară.
Îi poţi purta chiar acum, în orice formă şi material – de la piele la mătase. Dacă poţi să-i introduci cumva în ecuaţie, investeşte-ţi încrederea în ei!

4. Smokingul

Smokingul se instalează şi el comod în lista tendinţelor de top pentru 2014, dar nu în forma lui tradiţională, simplă şi plictisitoare. Smokingurile în vogă anul viitor au gulere largi, ce imită un şal, sunt fabricate din materiale fine şi luxuriante, au culori vibrante şi croieli trăsnite, care să te plaseze instant în centrul atenţiei.

Optează pentru bleumarin la începutul anului, apoi întâmpină primăvara cu smokinguri albe sau galbene, ba chiar albastru electric. Vara te poţi bucura de nuanţe tari şi proaspete, iar în toamna 2014 încearcă materiale mai grele, precum catifeaua.


Distribuie
..