3 idei CREATIVE pentru ca să întorci toate privirile în această primăvară

Distribuie

Colierele statement, mănuşile elegante şi plicul multifuncţional sunt cele 3 idei creative de accesorizare şic în 2014]

Cauţi idei creative pentru a-ţi înviora garderoba cu un minim efort? Iată 3 accesorii feminine esenţiale care te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti stilul şi vor rămâne în top mai multe sezoane, notează andreearaicu.ro.

Accesoriile esenţiale care îţi transformă total garderoba

Secretul unui styling reuşit stă în micile detalii care te ajută să-ţi creezi o ţinută impecabilă. Atunci când vorbim de achiziţii noi în garderobă, este de preferat să alegi accesorii care vor rămâne în top mai multe sezoane şi pe care le poţi mixa cu diferite elemente pe care le ai deja în garderobă.

3 idei creative de accesorizare: colierele, mănuşi, poşeta plic.

Începutul de an este o ocazie perfectă pentru rezoluţii stilistice. Azi îţi oferim libertatea de a testa cele mai trendy piese de sezon pe care le poţi alege în funcţie de personalitate şi din moda 2014.

1. Colierele statement

Modelele cu lanţ metalic şi combinaţii de pietre glam sunt printre preferate. Ideale pentru accesorizarea unei ţinute elegante sau casual-şic, noile coliere în trend sunt realizate dintr-un mix inedit de materiale: plastic, cristale şi decoraţii metalice.

2. Mănuşile şic

Indiferent dacă preferi mănuşile lungi elegante, sau scurte şi în culori puternice, orientează-te către cele confecţionate dintr-o singură bucată de piele şi căptuşite cu mătase sau alt material natural. Tips: cu cât mai multe perechi de mănuşi în nuanţe vibrante, cu atât mai multe idei creative de accesorizare!

3. Plicul multifuncţional

Noua variantă a acestui accesoriu nelipsit de la braţul oricărei femei are o formă minimalistă, asemănătoare cu o mapă încăpătoare. Alege un plic XXL cu un design stylish şi dintr-un material mai special, cu o textură ce imită pielea de şarpe.


Distribuie