Ce CULORI să porți, ca să pari mai slabă

Distribuie

Dietele și sportul de ajută să ai un corp perfect, dar te poți folosi și de vestimentație ca să arăți mai slabă. Vezi care sunt culorile care îți „topesc” câteva kilograme.

Negru

Negrul este una dintre culorile care subțiază, așa că include-o cu încredere în garderobă. Ține cont că este important modelul hainei pe care o porți, pentru că nu este de ajuns să aibă o nuanță închisă, ci trebuie să te și avantajeze. Negrul este o culoare elegantă, însă poate da impresia unei ținute plictisitoare, așa că poart-o cu accesorii în nuanțe aprinse.
Toate culorile închise sunt, de altfel, indicate dacă ai câteva kilograme în plus. Pe lângă faptul că te fac să arăți mai slabă, te fac să pari și mai înaltă. Poartă cu încredere navy-blue, maro închis, verde închis și alege culoarea care ți se potrivește cel mai bine.

Culorile deschise

Culorile deschise precum roz, roșu, galben sau verde te pot arăta mai slabă, însă nu este indicat să le porți din cap până în picioare. Poartă o rochie închisă, de exemplu, iar pe deasupra completează-ți ținuta cu o jachetă într-o nuanță deschisă. Poți să porți cu încredere și rochii în culori deschise, pentru că te fac să pari mai senzuală.

Combină culorile deschise cu cele închise

Nu ai motive să alegi doar culori închise sau doar nuanțe deschise atunci când îți compui ținutele. O combinație de nuanțe închise și deschise te poate subția de asemenea. Experimentează și alege nuanțele care ți se potrivesc cel mai bine.

Cum să porți culorile și să arăți bine

Poartă hainele deschise la culoare pe sub cele închise, pentru un look sofisticat. O bluză albă sau crem va arăta foarte chic sub un sacou navy-blue sau negru. Când ai un outfit compus din nuanțe închise, alege accesorii în culori aprinse. O geantă galbenă sau o pereche de pantofi roșii te vor ajuta să ieși în evidență.

Dacă ai coapse voluptoase, atunci este indicat să combini pantaloni sau fuste în culori închise cu bluze deschise. Poartă, de exemplu, o fustă conică neagră cu o bluză pastel și vei face partea superioară a corpului să iasă în evidență.

unica.ro.


Distribuie
..