1 septembrie: Trendurile şcolare pe care trebuie să le ai în garderobă, chiar dacă nu mai eşti elevă (FOTO)

Distribuie

Chiar dacă demult ai spus adio şcolii, 1 septembrie va rămâne pentru totdeauna ziua în care îmbraci trendurile şcolare, care nu încetează să inspire designerii şi respectiv rămân mereu în vogă.

Inspiraţi de moda provocatoare a adolescentelor care frecventează colegiile catolice, mai mulţi designeri de modă au îndrăznit să redefinească acest stil pentru femeile adulte, iar şosetele purtate cu fuste scurte au invadat podiumurile de modă de la New York.

Vera Wang a prezentat o ţinută provocatoare şi sexy realizată dintr-o fustă scurtă, de şcolăriţă, cu şosete până deasupra genunchiului şi cu pantofi cu toc, scrie Glamour.

Cu toate acestea, acest curent din modă pare să vină să contrazică un altul care respingea categoric ideea purtării de şosete de lycra cu pantofi deschişi sau sandale.

Însă vedete precum Alexa Chung par să nu ştie această regulă, mai mult chiar a reuşit oarecum să impună moda şosetelor ca un fashion statement.

Poate moda şosetelor cu fustă nu poate fi adoptată de orice femeie pentru că nu e cazul să spunem că trăim într-o societate care acceptă cu uşurinţă extravagantele vestimentare.

Dar, în acelaşi timp, există femei care îndrăznesc să poarte asta şi noi, restul, nu putem decât să le admirăm şi să fim încăntate de rezultatul pe care l-au obţinut.

Ţinutele care se accesorizează şi cu o pereche de şosete pot deveni şic dacă ai stilul necesar ca să realizezi asta.

De exemplu, poţi încerca să porţi o rochie neagră cu un guler de dantelă şi o pereche de şosete de mătase. Succesul va fi garantat.


Distribuie
..