Zodiile care se dau bătute cel mai ușor

Distribuie

Vedem în jurul nostru tot felul de reacții în fața unor probleme. Unele persoane pun umărul să ajute și nu se lasă până nu găsesc o rezolvare, altele fie sunt interesate până la un punct, fie se dau bătute fără măcar să afle despre ce este vorba. Astrele ne spun care semne fac parte din această ultimă categorie.

Săgetătorul

Săgetător este unul dintre cele mai curajoși reprezentanți ai zodiei de foc, însă dacă trebuie să lupte pentru ceva, atunci acesta va face asta până la un punct. Se entuziasmează foarte mult sau cred într-o cauză, până la un punct. Consumul lor de energie este atât de puternic până în acel punct, încât nu-i mai rămâne prea multă pentru restul luptei. Așadar, ard foarte repede, motiv pentru care nu mai ajung să treacă ”linia de sosire”.

Năzuroși, prin prisma semnului de foc, Săgetătorii sunt greu de suportat într-o relație. Pentru ei, o ceartă mai aprinsă cu partenerul/partenera de viață presupune și terminarea acelei relații. Au impresia că nu se mai poate rezolva nimic și brusc omul din fața lui se transformă într-un dușman.

Fecioara

Fire sensibilă, Fecioara este totodată analitică, tăcută și… pasivă. Atunci când este pusă în fața unei situații care i se pare fără ieșire, se limitează doar la contemplarea problemei, găsirea defectelor, însă nu se deranjează să lupte pentru a găsi și soluții. Pentru ea, orice care îi solicită combativitatea este o cauză pierdută și preferă să nu-și bată capul. Își canalizează totuși energiile pe cauze umanitare, nu sunt interesate să-și găsească împlinirea în ceva material. Acesta este motivul pentru care o Fecioară este voluntarul perfect, dar niciodată un protestar.

În dragoste, Fecioara așteaptă semnele iubirii din partea partenerului/partenerei, iar dacă i se arată, este mulțumită. În momentul în care persoana iubită încetează să mai facă gesturi de dragoste, Fecioara începe să creadă că nu mai este iubită, lucru care nu o mai împlinește. În loc să lupte însă pentru a schimba ceva, fie se complace în situația pe care un o agreează, fie renunță la relație.

Gemeni

Geamănul este o zodie materialistă, care poate fi cumpărată imediat. Poate fi înșelătoare, vicleană, știe cum să iasă dintr-o situație. Însă, fiind un semn foarte schimbător, părerile sale în legătură cu ceea ce ar trebui să facă, să întreprindă, oscilează de la o zi la alta. Așadar, și finalitatea acelei situații este dictată de capriciile de moment ale reprezentantului din Gemeni. În dragoste, Geamănului îi place să facă multe cuceriri, însă la prima provocare în ceea ce privește relația dă  bir cu fugiții. La fel procedează și în momentul în care sesizează că legătura devine serioasă și găsește tot felul de motive de imputat, pentru a renunța la partenerul/partenera de viață.

Pești

Sunt taciturni, le place să-și păstreze discreția și sunt pasivi. Nu sunt luptători, merg în direcția curentului și se lasă purtați de acesta. Nu sunt capabili să elaboreze strategii, să iasă dintr-o situație. Dacă se confruntă cu vreo problemă, speră ca aceasta le va fi rezolvată de prieteni, cunoștințe, rude, însă nici măcar nu se obosesc să le ceară ajutorul. În dragoste sunt timizi și nu sunt niciodată observați de persoana pe care o plac. Renunță din momentul în care se îndrăgostesc, iar dacă nu sunt ei cei abordați, preferă să sufere în tăcere.

unica.ro


Distribuie
..