Zodiile care îţi strică cheful de sărbători. Stai departe de ele de Crăciun

Distribuie

Sărbătorile sunt aproape, iar dacă vrei să te bucuri de spiritul lor, ar trebui să eviți anumite persoane. Vezi ce zodii strică magia Crăciunului, scrie unica.ro.

Berbec

Nu ești deloc impresionată de beculețe, Moș Crăciuni și alte lucruri care țin de sărbătorile de iarnă. Pentru tine, Crăciunul este doar un motiv pentru comercianți să se îmbogățească și nu vrei să te lași prinsă în strategia lor. Sigur, nu refuzi o invitație la masa dată cu această ocazie, dar cu siguranță nu te vei abține de la discursurile prin care vrei să îi faci pe ceilalți să înțeleagă cât de inutil este să cheltuiască sume uriașe cu această ocazie. Dacă nu te abții, s-ar putea ca iarna viitoare să petreci sărbătorile singură.

Leu

De Crăciun, tu ești singura persoană de care îți pasă. Îți faci cadouri toată luna, nu refuzi nicio invitație la petrecerile organizate cu această ocazie, primești daruri de la alții, dar nu te gândești deloc la cei din jur. Ești cea mai egoistă persoană, iar asta îi scoate din sărite pe cei din jur. Pentru tine, spiritul Crăciunului înseamnă să fii bună cu tine și să nu îți refuzi nimic. După o astfel de perioadă, sunt mari șanse să te trezești cu câteva kilograme în plus și câțiva prieteni în minus

 


Distribuie
..