Zi specială pentru Victoria Lungu! Astăzi, fiica ei împlineşte 20 de ani! Iată ce mesaj EMOŢIONANT a scris interpreta

Distribuie

Zi specială pentru interpreta Victoria Lungu. Astăzi, 13 mai, fiica ei, Valeria, împlineşte 20 de ani. Vezi ce mesaj emoţionant a postat Victoria Lungu pe profilul său oficial al unei reţele de socializare.

Astăzi este o zi cu totul specială pentru interpreta Victoria Lungu. Aceasta, în urmă cu 20 de ani a adus pe lume o fetiţă, Valeria. Interpreta se mândreşte cu fiica ei, şi nu evită niciodată să spună acest lucru. 

Valeria, în vărstă de 20 de ani deja, nu a mers pe urmele mamei, manifestându-se însă în arta modelling-ului. Totodată, Valeria s-a filmat deja în două videoclipuri ale mamei sale şi mereu i-a fost aproape, chiar şi în cele mai grele şi cumplite perioade ale vieţii interpretei.

Iată ce mesaj emoţionant a scris Victoria Lungu pe profilul său oficial al unei reţele de socializare:

”Azi e o zi specială în viaţa mea…13 Mai 1994, a fost parcă mai ieri şi a zburat foarte repede. Cea mai frumoasă zi din viaţa mea, plină de emoţii, trăiri sufleteşti şi mândria că am devenit Mamă. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar preţios, mulţumesc fetiţei mele care mă face fericită şi împlinită! La mulţi Ani, scumpa şi iubita mamei!”

Urmăriţi mai jos câteva fotografii ale Victoriei Lungu împreună cu fiica sa Valeria şi totodată cele două videoclipuri în care s-a filmat aceasta.

Echipa Zumi.md îi urează atât Valeriei cât şi Victoriei Lungu La mulţi ani şi cât mai multe realizări profesionale şi împliniri spirituale!


Distribuie