Vinde armă Kalashnikov, confecţionată din cranii, vertebre şi coaste

Distribuie

Un locuitor din Noua Zeelandă, de mic copil colecţiona tot felul de cranii, coaste, vertebre de animale. Într-o bună zi, bărbatul a reuşit să confecţioneze din aceste rămăşiţe o armă de tip Kalashnikov.

Bărbatul povesteşte că din copilărie a avut pasiunea faţă de tot tipul de oseminte de animale şi că de fiecare dată când avea posibilitatea le colecta cu plăcere. Chiar dacă unii spuneau că este orbil să cauţi animale deja moarte şi să selectezi oasele acestora, Mahalski spune că din contra, prin osemintele pe care le găseşte, el continuă viaţa animalelor.

 

Pe parcursul anilor, colecţionarul a reuşit să adune cranii, vertebre şi coaste de iepuri, dihori, fazani, şerpi, canguri, pisici, chiar şi de pasăre MOA, care este pe cale de dispariţie în Noua Zeelandă.

Deoarece a adunat o mulţime de schelete de animale, Mahalski a hotărât să creeze ceva măreţ. I-a venit ideea de a crea automatul K-47.

 

Cu multă migală bărbatul a selectat toate osemintele de care avea nevoie şi a reuşit să pună „pe picioare” o armă destul de periculoasă. Mahalski nu are de gând să lase urmaşilor acest obiect, el speră ca arma din oseminte să atragă atenţia şi altor colecţionari din lume.

„Deja am auzit mai multe comentarii referitor la arma pe care au creat-o. Este adevărat că este un pic mai dificilă dar mă consider un magician care a dat viaţă osemintelor”, afirmă bărbatul.


Distribuie