VIDEOCLIP oficial: Lady Gaga și Tony Bennett

Distribuie

Lady Gaga și Tony Bennett formează un duet electrizant pe ritmuri de jazz. „Anything goes” se numește noul single al celor doi, videoclipul oferind publicului imagini din studio, din perioada înregistrărilor. Piesa este extrasă de pe noul album de muzică jazz “Cheek to Cheek”, ce va apărea pe piață pe 23 septembrie 2014.

upă mai multe amânări, Lady Gaga și Tony Bennett au dezvăluit primul single de pe noul album de muzică jazz “Cheek to Cheek”. Piesa interpretată în duet de către cei doi artiști se numește “Anything goes” și este promovată printr-un videoclip ce prezintă imagini de la înregistrări.

Discul “Cheek to Cheek”, ce va apărea pe piață în această toamnă, este o prelungire a colaborării din 2011, pentru piesa “The Lady Is a Tramp“. Bennett s-a arătat atunci extrem de încântat de Lady Gaga, declarațiile sale la adresa artistei  fiind extrem de măgulitoare.

Lady Gaga este, la rândul ei, încântată de această colaborare, mărturisind recent că îi este foarte ușor să interpreteze muzică jazz.

infomusic.ro


Distribuie
..