(VIDEO) Şi-a „scăpat” capul în mâini. Un japonez face furori la America’s Got Talent

Distribuie

Toată lumea ştie cât de performant este concursul America’s Got Talent, iar din acest motiv a devenit mai greu să rămâi pur şi simplu impresionat de cineva. Dansatorul japonez Kenichi Ebina a arătat că se poate, uluind şi ridicând în picioare întreg juriul concursului cu numărul său.

Chiar din primele secunde de când a intrat pe scenă, Kenichi Ebina în vârstă de 38 de ani, a uimit publicul prin felul său de a dansa. Toată lumea din sală a rămas pur şi simplu uimită de cum îşi mişcă japonezul trupul, iar cel  mai groaznic moment a fost acela în care dansatorul „şi-a scăpat capul în mâini, ca şi cum s-ar fi desprins de corp.

Demonstrând o capacitate excepţională de a-şi stăpâni trupul, Kinichi i-a lăsat pe toţi muţi de uimire. Num[rul dansatorului a fost spectaculos prin faptul că acesta a adoptat un stil inspirat din efectele speciale ale filmului Matrix. Membrii juriului au rămas atât de încântaţi, încât nu-şi puteau stăpâni emoţiile.

Actriţa Heidi Klum, a declarat că este pentru prima dată când vede un dansator atât de profesionist şi în acelaşi timp neobişnuit. Un alt membru al juriului, Howard Stern, a afirmat că ar putea să privească la nesfârşit acest număr.

Vezi mai jos video-ul care a cucerit America:

Ţu ce părere ai despre prestaţia dansatorului?


Distribuie
..