VIDEO! Moldoveanul Alexandru Magala a ajuns în FINALA concursului ”America’s got talent!”

Distribuie

Moldoveanul Alexandru Magala a cucerit din prima juriul de la „America’s got talent!”, astfel că acesta a intrat în semifinală, iar acum şi în finala concursului. Tânărul în vârstă de 24 de ani a efectuat un truc extrem de periculos, care i-au lăsat mască pe atât pe juraţi, cât şi pe spectatori.

Supranumit „înghiţitorul de săbii”, Alexandru a făcut în semifinală un show din acrobaţii cu spade, exact ca la prima probă, iar acest lucru i-au făcut pe spectatori să-l îndrăgească şi mai mult.

Alexandru Magala, originar din Orhei a fost din copilărie un băiat pasionat de adrenalină şi lucruri extreme, doar că exersa pe atunci doar cu cuţite.

Acum doi ani, moldoveanul a plecat în Los Angeles, după ce a câştigat un permis de şedere. Aflat în SUA, tânărul nu a uitat de abilităţile sale acrobatice şi a hotărât să-şi urmeze visul american. El şi-a încercat norocul la concursul „America’s got talent!”, iar succesul nu s-a lăsat mult aşteptat.

Cei patru membri ai juriului au rămas încremeniţi din primele momente ale show-ului. Alexandru a avut o prestaţie mai periculoasă decât cea precedentă, asta, pentru că a făcut acrobaţii cu focul în mână. 

„Înghiţirea de săbii este întotdeauna periculoasă, însă trucurile pe care le-am pregătit sunt aproape imposibil de realizat. O mică greşeală ar putea să-mi coste viaţa” a spus emoţionat Alexandru înainte prestaţie.

Vezi în video prestaţia spectaculuoasă al lui Alexandru Magala la concursul „America’s got talent!”


Distribuie
..