VIDEO! Dianna Rotaru şi Jucătorul au lansat videoclipul INCENDIAR – „La vita e bella”

Distribuie

Dianna Rotaru a lansat aseară videoclipul piesei „La vita e bella!” alături de Jucătorul. Printre oaspeţii care au venit să savureze din „Viaţa frumoasă” din videoclip au fost şi unele vedete autohtone.

Atmosfera din videoclip este pe potrivă sezonului estival, iar ipostazele în care apare Dianna Rotaru sunt cât se poate de fierbinţi.

Am aşteptat acestă colaborare de foarte mult, deoarece alături de Jucătorul avem un succes extraordinar. Mă bucur că m-a ales pe mine, cea care are deviza în viaţă: la vita e bella„, a spus Dianna Rotaru.

Videoclipul pentru piesa „La vita e bella” a fost filmat în câteva zile, iar regizorul este Ian Onică, un bun prieten al interpreţilor.
Deja ne cunoaştem foarte bine şi videoclipul a ieşit bine, am lucrat uşor„, a declarat regizorul.

Jucătorul apare în videoclip într-o ţunută simplă, dar elegantă. Acesta a fost îmbrăcat într-un costum alb, asortat cu o cravată neagră, iar ca accesoriu, artistul a avut o pereche de ochelari negri.

Am mai modificat câte ceva, dar este prima dată când nu am avut mari obiecţii faţă de videoclip„, a menţionat Jucătorul.

Videoclipul „La vita e bella” nu este prima colaborare a interpretei Dianna Rotaru cu  Jucătorul. Cei doi mai au un videoclip împreună la piesa „Honey”.

Priveşte videoclipul Jucătoru’ & Dianna Rotaru – La vita è bell:

Odată cu lansarea videoclipului, pe Youtube.com a apărut şi un video cu making off. Vezi cât cum s-au distrat Jucătorul cu Dianna Rotaru pe platourile de filmare:

 


Distribuie