Au conceput copilul în noaptea de Valentine’s. Când a venit pe lume au avut un şoc. Cu ce s-a născut bebeluşul în frunte! VIDEO

Distribuie

Jade Sparham şi Liam Scaife s-au iubit în noaptea de Valentine’s, iar din amorul lor a rezultat o minune de bebeluş. Când a venit pe lume bebeluşul au avut un şoc. Medicii au rămas şi ei fără cuvinte când au văzut ce are acesta în frunte.

Jade Sparjam (20 de ani) şi Liam Scaife (21 de ani), din Skegness, Lincolnshire, au avut primul lor copil, Poppy-Rae, pe care l-au conceput în noaptea de Valentine’s a anului 2014. Micuţa a venit pe lume în urmă cu 12 săptămâni, în luna noiembrie a anului trecut.

Două zile mai târziu de la naştere, pe fruntea copilului a rămas un semn roşiatic, în formă de inimioară. Mama s-a îngrijorat foarte tare şi a dus-o imediat la doctor.

„Nu mi-a venit să cred când am văzut inima din fruntea ei, mai ales că ea a fost concepută în noaptea de Valentine’s anul trecut. E o coincidenţă atât de drăguţă”, a declarat Jade, mama fetiţei, pentru dailymail.co.uk.

spynews.ro.


Distribuie
..