VIDEO: Asta e cea mai tare cerere în căsătorie pe care ai văzut-o! Uite ce gest a făcut pentru iubita lui

Distribuie

Mai crede cineva în dragoste adevărată? Dacă ești romantic, pregătește șervețelele! Asta e cea mai tare poveste de dragoste pe care ai auzit-o vreodată!

Sam și Jessica, pe numele lor, s-au cunoscut când aveau 10 ani fiecare. Au început să se placă și au ieșit împreună în timpul liceului. La facultate, drumurile lor s-au separat, dar tot au rămas împreună. După mai bine de 10 ani de când s-au plăcut, Sam a hotărât că trebuie să treacă la nivelul următor și s-o ceară în căsătorie pe iubita lui.

Și cum povestea lor e una deosebită, și cererea în căsătorie trebuia să fie unică. Sam a apelat la ajutorul unor prieteni: un compozitor și un regizor pentru a face un videoclip. Sam a compus versurile melodiei care să surpindă evoluția relației lor de la început până în prezent. 

Complicii lui Sam au convins-o pe iubita lui că filmează un videoclip și că vor ca ei doi să fie actorii. Cuplul a filmat diferite secvențe, iar scena finală a fost într-un restaurant. În timp ce prietenul lor cânta melodia compusă de Sam, acesta își cerea iubita de soție. Reacția ei? Nu îți spunem noi, trebuie s-o vezi chiar tu!

zutv.ro


Distribuie
..