Vezi cum arată cea mai scumpă maşină din univers: Bugatti Type 57SC Atlantic(FOTO şi VIDEO)

Distribuie

Vrei să vezi cum arată 38 milioane de dolari? Anume cu această sumă a fost vândută maşina Bugatti Type 57SC Atlantic din 1936, la o licitaţie din California. A fost o maşină de un super-lux în acea perioadă şi a ajuns din nou pe piaţă după moartea fostului proprietar, Peter Williamson, un neurolog şi cunoscut colecţionar de maşini.

 Maşina reprezintă o asortare  de elementelor aviatice  împreună cu nişte note de stil  avangardist, care   reaminteşte stilul anilor ’30.

Se spune că noul proprietar ar fi Mullin Automotive Museum, însă conducerea muzeului a negat că ar fi intrat în posesia piesei rare, dar a ţinut să precizeze că se duc tratative cu adevăratul proprietar pentru achiziţionarea maşinii.
Până acum, recordul în materie de vânzări de maşini vechi era deţinut de un Ferrari 250 Testa Rossa 1957: 9 milioane de euro.


Considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase modele din istorie, Bugatti Type 57SC Atlantic nu este ceva care să vezi în fiecare zi. Doar patru exemplare au fost construite, cel scos la licitatie fiind chiar primul din întreaga serie.

Dacă ai fi foarte bogată, ai investi în maşini vechi, de colecţie?


Distribuie