Vezi ce succese vei avea în luna sărbătorilor de iarnă, în funcţie de zodie

Distribuie

Luna decembrie este bogată sărbători, dar şi în surprize. Noile iniţiative şi ideile valoroase care se conturează acum sunt rodul colaborărilor voastre cu persoane influente şi competente. Totodată, intuiţia îşi va spune cuvântul în momentele de derută, atunci când veştile neaşteptate vor aluneca în viaţa voastră tocmai când sunteţi dornici să vă relaxaţi.

În intervalul 4-16 decembrie, când luna este în creştere, este o etapă favorabilă pentru a demara acţiuni care promit să fie benefice; tot acum putem lansa noi proiecte şi ne vom strădui cu folos să le dezvoltăm. Tot acum, activităţile artistice şi de creaţie pot fi susţinute şi se pot concretiza, chiar dacă ele apar pe terenul unor contraste, potrivit click.ro.  În aceast interval, starea noastră de sănătate este mai bună, pentru că revigorarea organismului se face mai uşor, datorită alimentelor bogate în energii vindecătoare. Totodată, tratamentele dentare sunt mai eficiente, exceptând extracţiile, care ar trebui amânate. Totuşi, acum este o etapă favorabilă pentru creşterea în greutate, iar persoanele care vor să slăbească, trebuie să fugă din calea tentaţiilor.

Berbecul (21 martie – 20 aprilie)

Starea voastră de spirit

Şi în aceste zile vă faceţi foarte multe planuri ! Configuraţia astrală vă ajută să vă susţineţi ideile şi să vă eliberaţi de unele suspiciuni. Reuşitele sunt condiţionate de armonia din căminul vostru, pentru că obiectivele majore se pot concretiza şi cu ajutorul sufletului vostru pereche. În climatul de agitaţie specifică sfârşitului de an, trebuie să faceţi faţă provocărilor în a doua parte a intervalului. Este interesant faptul că, în prima jumătate a intervalului vă implicaţi în activităţi originale de grup; starea voastră de spirit însă, oscilează, în mod surprinzător. După data de 17 decembrie, situaţia se apropie de normal.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Vă asumaţi sarcini dificile, chiar epuizante. În cele din urmă, rezolvaţi o bună parte din priorităţile pe care vi le-aţi propus. După data de 7 decembrie intuiţia vă susţine şi scăpaţi de multe blocaje financiare şi emoţionale. Cafeau preferată, îndeosebi un expresso, este un pretext de conversaţie; atunci faceţi proiecte alături de persoanele care vă trezesc interesul prin soluţii şi posibilităţi financiare de colaborare cu voi.

Cum vă influenţează astrele

Sunteţi activi şi veţi face un pas important pe plan profesional după data de 21 decembrie. Obligaţiile morale şi financiare depăşesc aşteptările şi trebuie să găsiţi soluţii salvatoare. În compensaţie, starea mentală vă avantajează şi reuşiţi să acumulaţi şi să valorificaţi informaţii importante, în timp record, îndeosebi după data de 10 decembrie. Mai mult, ca un fachir, reuşiţi să alungaţi incertitudinile şi credeţi în steaua voastră norocoasă, chiar din seara zilei de 24 decembrie.

Vitalitatea- o prioritate!

La capitolul sănătate, se conturează şi momente de nelinişte. Dieta voastră trebuie să fie aleasă cu multă grijă : să nu vă lipsească ceaiurile de busuioc şi din frunze de coacăze. Luaţi măsuri şi ţineţi departe de voi răcelile şi urmaţi o terapie pentru creşterea imunităţii. Acum, o dietă bogată în fructe: cu multe mere şi curmale, dar şi cu drojdie de bere, vă revigorează din plin.

Numerele şansei voastre: 7-12-16-20-21-25-29-30-34-40-43

Taurul (21 aprilie – 20 mai)

Starea voastră de spirit

În acest interval, vreţi să depăşiţi momentele de rutină pe plan socio-profesional.Tot acum, aşteptaţi un moment prielnic să vă bucuraţi de o ambianţă familială călduroasă, chiar dacă sufletul vostru pereche este mai sensibil şi se adaoptează mai greu la proiectele propuse de voi. Destinul vostru sentimental îşi poate schimba direcţia dacă vă antrenaţi în dispute. În faţa lumii, veţi încerca să afişaţi o imaginea sigură de sine şi înfloritoare. Tot acum, în relaţiile interumane, puterea de convingere face minuni şi colaboraţi cu succes cu partenerii de afaceri de la drum. Iată că, în acest mod, mai mulţi bani întră în căminul vostru.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

În ciuda grijilor nemărturisite, veţi fi un partener de dialog agreabil şi optimist, iar consensul este esenţial pentru împlinirea proiectelor voastre de suflet. Alături de prieteni, de rude şi de partenerul de viaţă, la o ceaşcă de cafea aromată, mai dulce şi asezonată cu frişcă, inspiraţia vine mai uşor.Totodată, competenţa şi flerul nativelor Fecioare din anturaj va fi un punct de sprijin solid pentru reuşita iniţiativelor voastre.

Cum vă influenţează astrele

În demersurile recente, este bine să contaţi pe propriile voastre iniţiative, mai ales în prima jumătate a intervalului. O realizare materială a partenerului vostru vă relaxează şi vă motivează să sărbătoriţi evenimentul. Nu demaraţi proiecte importante în a doua parte a lunii decembrie, pentru că atunci şansele de concretizare sunt minime.

Vitalitatea, o prioritate!

Pe tot parcursul lunii, situaţiile fortuite vă obligă să faceţi eforturi fizice destul de mari. În astfel de situaţii, migrenele devin sâcâitoare. De asemenea, vigoarea va avea şi ea de suferit, îndeosebi în zilele de 25, 26 şi 31 decembrie, când sunt de aşteptat puseuri de tensiune şi insomnii. Odihniţi-vă la timp, îmbrăcaţi-vă corespunzător şi nu consumaţi alimente picante şi grase. Ceaiurile de salcâm, supele de legume asezonate cu cimbru vă ajută să ieşiţi din impas. Ca şi luna trecută, optaţi pentru produse lactate, bogate în calciu şi fosfor şi nu ocoliţi brânzeturile nesărate.

Numerele şansei voastre : 6-8-12-15-21-24-30-33-34-41-49

Gemenii (21 mai – 21 iunie)

Starea voastră de spirit

Vă întâmpină o perioadă foarte aglomerată şi munciţi fără prea multe momente de răgaz. În acelaşi timp, trebuie să onoraţi şi obligaţii neprevăzute. Acum :”Nu trebuie să vă asumaţi riscuri inutile”, vă îndeamnă partenerul vostru de viaţă.Vor avea satisfacţii Gemeniii care vor investi în activităţi umanitare sau vor ajuta persoane aflate în dificultate. Totodată, este bine să alcătuiţi din timp lista evenimentelor mondene şi de familie la care trebuie să participaţi; este un prilej să evaluaţi cu exactitate obligaţiile financiare. După data de 17 decembrie, profitaţi de farmecul vostru personal.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Mai ales în acest interval, invitaţia la o cafea este motivată de proiectele pe care vreţi să le finalizaţi cu prietenii şi cu rudele. Fireşte, pentru acest eveniment nu veţi căuta un sortiment nou de cafea, de calitate superioară. Pentru voi este important scopul întrevederii, iar dialogul se îndreaptă spre problemele financiare sau spre un jobb mai bun. Pornind de la ideea că viaţa este o continuă competiţie, până în data de 25 decembrie, este în avantajul vostru să ascultaţi opiniile specialiştilor din anturajul vostru. Ideile novatoare pe care le descoperiţi acum ar putea să vă deschidă calea spre oportunităţi nesperate.

Cum vă influenţează astrele

Pentru Gemenii, a doua parte a intervalului este o etapă de referinţă, deoarece după data de 21 decembrie se conturează o preocupare sporită pentru demersuri asociate cu banii sau cu resursele materiale ale partenerilor de afaceri. Tot acum, banii sosesc din contracte şi afaceri în asociere cu alte persoane în care vă puneţi mari speranţe. Totodată, veţi fi martorii unor evenimente ieşite din comun care vor stârni renumita voastră curiozitate. În acest climat încărcat de surprize, în viaţa personală aveţi de câştigat. Alături de omul iubit, depăşiţi cu uşurinţă momentele tensionate. Pentru celibatarii care urmăresc în tăcere o persoană de care s-au îndrăgostit de multă vreme, sunt şanse mari să aibă o relaţie durabilă cu aceasta, începând cu data de 21 decembrie.

Vitalitatea, o prioritate

Problemele de sănătate revin în actualitate. În prima parte a lunii faceţi investigaţii medicale şi urmaţi un tratament complet pentru problemele respiratorii, cardiace, pentru afecţiunile cronice ale sistemului osos şi nervos, care va fi mai instabil. Fructele bogate în vitamina C, citricele şi produsele stupului vă ajută să depăşiţi problemele delicate şi să fiţi în formă de sărbători.

Numerele şansei voastre: 5-10-14-23-25-28-30-32-38-41-42

Racul ( 22 iunie-22 iulie)

Starea voastră de spirit

Este o etapă plină de surprize foarte plăcute şi…surprinzătoare. Orgoliul poate fi, totuşi, un rival fără egal. De aceea, starea voastră de spirit poate fi tensionată chiar atunci când vă este lumea mai dragă. Noutăţile de culise vor stimula proiectele voastre temerare; în acelaşi timp, oportunităţile oferite de persoanele mai în vârstă vă ajută să vă regăsiţi calmul de care aveţi atâta nevoie. Mai ales din data de 13 decembrie, configuraţia astrală vă dăruieşte abilitatea să faceţi unele schimbări în viaţa voastră, fără să vă asumaţi riscuri majore. Şi relaţiile de asociere, dar şi cele de cuplu au de câştigat pentru că, sub influenţa anturajului, vă extindeţi demersurile dincolo de graniţele activităţii profesionale. Spre sfârşitul intervalului, configuraţia astrală vă îndreaptă atenţia spre sfera sentimentală şi grijile se risipesc în mod miraculos.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Pentru voi, întâlnirile la o ceaşcă de cafea vor fi motivate de proiectele comune cu asociaţii sau cu colegii voştri. În aceste zile voi, Racii, nu aveţi preferinţe pentru un sortiment de cafea şi nu doriţi să vă faceţi siesta într-o cafenea anume. Preferaţi să vă întâlniţi cu persoanele din anturaj într-un bufet situat aproape de casă sau de locul vostru de muncă. Unii dintre voi, în premieră, veţi merge la un restaurant pentru a discuta despre afacerile voastre sau despre câştigurile care întârzie să vină. La finalul mesei copioase, veţi comanda şi o cafea aromată. În rezolvarea problemelor esenţiale vă susţin persoanele cu multă experienţă, dar şi şefii voştri. Surprize foarte plăcute vi le pregătesc partenerii voştri de viaţă, hotărâţi să vă descreţească fruntea.

Cum vă influenţează astrele

În aceste zile, configuraţia astrală vă îndeamnă să vă încercaţi norocul şi să vă implicaţi în activităţi interesante chiar în sfera jobului vostru. Mercur vă stimulează în această privinţă curiozitatea, dar şi dorinţa de a demonstra că puteţi munci cu multă dăruire şi că puteţi fi mai sociabili decât se spune. În privinţa dialogului cu specialiştii sau cu persoanele foarte practice, sfaturile lor utile pot sosi la momentul oportun. La mijlocul intervalului, veţi constata că în căminul vostru pot interveni mici conflicte între membrii familiei. Spre sfârşitul intervalului, pentru cuplurile care s-au consolidat, data de 21 este de bun augur, pentru că partenerii se gândesc la modul serios să întemeieze o familie. În schimb, în cuplurile şubrezite de întâmplări neprevăzute despărţirea este o soluţie salutară.

Vitalitatea, o prioritate!

Sunteţi apreciaţi în anturajul vostru şi realizările sociale vă sporesc dinamismul. Totuşi, stresul vă pune la încercare sistemul nervos; un disconfort neaşteptat poate interveni după data de 12 decembrie. Ceaiurile de tei, de talpa-gâştii şi de valeriană vor readuce calmul dorit. De asemenea, supravegheaţi-vă alimentaţia şi odihniţi-vă la timp, dacă vreţi să fiţi în formă şi după sărbători. Reduceţi consumul de carne roşie şi ţineţi seama de afecţiunile voastre cronice.

Numerele şansei voastre : 2-3-8 -13-17-20-25-28-30-32-47

Leul (23 iulie – 23 august)

Starea voastră de spirit

Vă propuneţi să petreceţi această perioadă în linişte, fără controverse sau competiţii de tot felul. În general, dorinţa se poate concretiza în cazul Leilor care vor să-şi menajeze confortul psihic. Şi în cazul celibatarilor, configuraţia astrală are puterea să risipească o bună parte dintre neînţelegerile domestice. Mai mult, până-n data de 25 decembrie, veţi reuşi să vă ridicaţi la înălţimea dorinţelor manifestate de anturaj. În ajunul sărbătorilor, armonia se instalează treptat şi în viaţa cuplurilor capricioase. Nu lipseşte pasiunea pentru noi experienţe de viaţă, chiar dacă acestea se desfăşoară în compania aceluiaşi partener de cuplu. Numai vorbele necugetate ale rudelor sau rivalilor ar putea să irite din nou orgoliul Leilor.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Deciziile practice şi norocoase le luaţi în familie. Chiar în prima parte a lunii decembrie, rudele se adună şi, în cele din urmă, ajungeţi la un consens în privinţa urgenţelor de sărbători. În momente tensionate, când căutaţi soluţii financiare, în jurul unei ceşti cu ness mai tare, inspiraţia va avea şi ea un cuvânt de spus. Tot atunci, preferinţele voastre nu se rezumă doar la o cafea simplă. Aceasta poate fi savurată împreună cu o bomboană fină de ciocolată sau cu un biscuit cu cremă, dar în nici un caz cu un strop de alcool.

Cum vă influenţează astrele

Petreceţi mai mult timp în compania prietenilor de suflet şi a colaboratorilor apropiaţi. Acum treceţi în revistă principalele evenimente de familie şi, în acest scop, stabiliţi strategiile financiare, tocmai pentru a evita cheltuielile suplimentare. Data de 17 decembrie vă stimulează dorinţa de a acţiona în tot felul de proiecte în compania prietenilor. Este posibil să vă propuneţi şi o destinaţie de vacanţă ad-hoc, într-o admosferă de basm, care să vă inspire. După distracţie, la treabă! Se accentuează dorinţa voastră de a retuşa anumite proiecte cu orice preţ în zilele de 26, 29 şi 31 decembrie. Nu uitaţi că şi entuziasmul persoanei iubite trebuie stimulat cum se cuvine.

Vitalitatea, o prioritate!

Dacă voinţa vă ajută să nu alunecaţi pe panta exceselor, sănătatea voastră nu va avea de suferit. Cumpătarea ar fi o prioritate care să vă protejeze inima, sistemul nervos şi funcţiile hepatobiliare, iar finalul anului să vă găsească în formă. Ceaiurile din fructe de pădure şi uleiul de cătină sunt aliaţii voştri în menţinerea stării de sănătate. Nu uitaţi să vă cântăriţi mai des şi să vă supravegheaţi greutatea.

Numerele şansei voastre: 1-5-7-12-15-18-25-26-35-36-39-46

Fecioara (24 august – 22 septembrie)

Starea voastră de spirit

Este o perioadă foarte solicitantă, iar dorinţa voastră de a finaliza totul cu bine se accentuează în acest interval. În relaţia cu persoanele din anturaj, cooperarea şi schimbul de experienţă se menţin la cote pozitive. Acum, pentru că etapele de răsfăţ sunt mai numeroase pentru Fecioare, şi ele vor încerca să răspundă cu aceeaşi monedă. Armonia se menţine şi în viaţa de familie. Fecioarele vor fi în centrul atenţiei de câte ori vor fi mai cooperante. De asemenea, în privinţa solicitărilor pe plan profesional, după data de 17 decembrie, nativii Fecioare vor fi mai inspiraţi şi mult mai maleabili. Este posibil ca după această dată, Mercur să vă trezească interesul pentru tot felul de colaborări cu persoane cunoscute de curând. Dar, atenţie…

Dorinţa de a profita de un confort sporit vă poate îndemna să ieşiţi din „castelul vostru de fildeş”în care v-aţi închis de bunăvoie. De aceea, rolul de detectivi particulari vi se potriveşte în multe privinţe, iar experienţele de acest fel vor fi numeroase.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Voi, persoane conservatoare, veţi pofti la o ceaşcă de cafea pură, de cea mai bună calitate: poate o ceaşcă de Moca sau de cafea Columbiană. Savuraţi o ceaşcă din această licoare atunci când trebuie să discutaţi probleme foarte importante în compania unui expert într-un domeniu care vă preocupă. Totodată, la sfârşit de an, întâlnirea la o cafea este un motiv de a discuta cu rudele de la drum lung în a doua parte a intervalului pe teme financiare: poate fi vorba despre o moştenire sau despre o sumă importantă care poate să vă parvină în curând.

Cum vă influenţează astrele

Flexibilitatea şi optimismul vor influenţa în bine starea voastră de spirit. În acelaşi timp, cu persoana iubită veţi împărtăşi aceleaşi idealuri. Tot acum, climatul astral vă ajută să consolidaţi relaţiile cu unele persoane influente. Fecioarele preocupate de aspectul lor exterior şi de modul de a dialoga cu cu persoanele utile vor aduna succese, cât alţii într-un an. Viaţa personală a acestor nativi fi o oază de bucurie, iar la menţinerea acestui climat îşi aduce contribuţia şi planeta Marte care va staţiona în casa banilor. De aceea, chiar din data de 7 decembrie, în mod excepţional, până la jumătatea lunii iulie 2014, Marte poate face minuni în viaţa Fecioarelor în privinţa siguranţei financiare. În această etapă, Fecioarele nu vor mai fi dependente din punct de vedere financiar.

Vitalitatea, o prioritate !

Veştile plăcute sunt mai numeroase în aceste zile. Orice noutate bună, din orice domeniu de activitate, vă poate fi de mare folos. Până în data de 17 veniţi în contact cu multe experienţe profesionale şi emoţionale, iar aceste exemple vă sugerează să vă rezervaţi timp şi pentru voi, şi să vă menajaţi mai mult. Din a doua parte a intervalului, oboseala, pe care o subestimaţi, trebuie tratată cu toată atenţia. Somnul, sursele de vitamina C şi produsele apicole vor fi aliaţii voştri pentru a vă bucura de o sănătate de fier.

Numerele şansei voastre :4-5-13-15-20- 23-25-27-32-38-42-45 .

Balanţa (23 septembrie – 22 octombrie)

Starea voastră de spirit

Cu luna decembrie, începe pentru voi o etapă a schimbărilor care se va continua în următoarele trei luni în anul ce bate la uşa noastră. În prima parte a acestui interval, Balanţele vor fi atrase de experienţe emoţionale noi, iar spiritul de aventură, de a face cuceri cu orice preţ, se datorează planetei Marte, pusă pe fapte mari. Umorul spumos al Balanţelor va atrage atenţia în grupul lor relaţional. Cu acest prilej, vor fi discuţii pe teme profesionale şi de afaceri. Proiectele finalizate în luna noiembrie, împreună cu prietenii şi colegii care vă împărtăşesc ideile, vor da primele roade în a doua parte a lunii decembrie.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Aveţi motive să vă întâlniţi cu prietenii sau cu rudele la o ceaşcă de cafea. Proiectele voastre de ultimă oră vă determină să sunaţi mobilizarea. Este un prilej să vă consultaţi cu persoanele de mare încredere în chestiuni vitale-bani, carieră, călătorii inedite, dragoste. Pentru aceste evenimente, vă trataţi oaspeţii cu cafeau voastră preferată. Dar voi nu renunţaţi la tabietul de a bea o ceaşcă de cafea „îmbunătăţită ” cu lapte. Dacă sunteţi „liberi” şi nu trebuie să daţi nimănui socoteală de tot ce faceţi, tabietul vostru îi poate atrage pe amicii apropiaţi ca un magnet.

Cum vă influenţează astrele

Veţi avea preferinţe comune cu partenerii de cuplu privind confortul în cuibuşorul vostru preferat, după data de 18 decembrie. Celibatarii fac o impresie bună acolo unde-şi petrec timpul liber-în societate sau în familia persoanei iubite. Tot acum veţi lua decizii rapide pe mai multe planuri. După data de 15 decembrie, este posibil să faceţi noi cunoştinţe: nu este exclus să fie vorba chiar de o dragoste la prima vedere. Discuţiile pe tema revigorării financiare din zilele de 24 şi 31 decembrie vor fi foarte aprinse. Dar rudele vor calma spiritele. Cei implicaţi în afaceri imobiliare şi de comerţ veţi găsi soluţii pentru a recupera unele sume de bani împrumutate. După data de 21 decembrie, veţi fi motivate să continue „crosul” zilnic, fără să ţineţi seama de oboseala care s-a acumulat.

Vitalitatea, o prioritate !

Vă menţineţi vigoarea cu multe eforturi, iar terapiile pentru creşterea imunităţii vor fi mai eficiente în a doua parte a intervalului. Consumaţi citrice, pentru ca ficatul vostru să funcţioneze mai bine. Acum trebuie să evitaţi emoţiile şi divergenţele cu persoanele de sex opus. Tratamentele de întreţinere, îndeosebi în cazul nativilor cu afecţiuni cronice, îşi fac efectul mai bine dacă nu sânteţi stresaţi şi dacă vă dobândiţi liniştea interioară. Beţi ceai din mătase de porumb şi de păpădie pentru a scăpa de edeme.

Numerele şansei voastre: 2-6-9-14-15-19-24-28-33-37-40-49

Scorpionul ( 23 octombrie -22 noiembrie )

Starea voastră de spirit

Pentru Scorpioni, luna decembrie este marcată de tot felul de situaţii surpriză. Pe plan afectiv, în acest interval predomină explicaţiile şi pledoariile pentru rezolvarea problemelor reale din viaţa emoţională a Scorpionilor. Prinşi în hora unor schimbări sau a investiţiilor pentru confort şi pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, Scorpionii uită că partenerul de viaţă aşteaptă vorbe tandre şi puţin răsfăţ. Unele controverse apar şi în viaţa Scorpionilor care au o viaţă de cuplu stabilă. Aceeaşi situaţie se conturează şi pe plan social, în relaţiile cu persoanele de decizie. Mai mult, acest interval le poate oferi celibatarilor un nou partener de cuplu, dar relaţia nu are perspectivele aşteptate.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Deseori, Scorpionii, împătimiţi consumatori de cafea, se retrag lângă o ceaşcă mare cu licoarea preferată pentru a reflecta în linişte la urgenţele lor. Oricât ar fi de aromată, ei preferă să amestece licoarea dorită cu lapte, evitând să adauge mult zahăr. Lângă misterioasa lor ceaşcă de cafea , Scorpionii îşi invită partenerii de dialog. În acest interval, Scorpionii vor face proiecte legate de viaţa lor emoţională. Intuiţia este bună, mai ales după data de 17 decembrie, când astrele îi îndrumă pe Scorpioni spre iniţiative profitabile. Bani mai mulţi vor veni mai târziu, după sărbători. Pe plan profesional, cele mai multe satisfacţii vor culege Scorpionii preocupaţi de cultură, de cercetare, de activităţi editoriale şi de IT.

Cum vă influenţează astrele

Din data de 23 decembrie, Mercur stimulează schimbul de opinii şi de informaţii preţioase în domeniul care vă preocupă. Realismul şi simţul practic vă ajută să vă adaptaţi mai uşor la situaţii de conjunctură, la schimbări majore în viaţa voastră.

Totodată, Scorpionii vor face numeroase investigaţii pentru a afla unele secrete de culise. Veştile despre rudele de la drum, dar şi unele strategii pentru a obţine o sumă suplimentară de bani sunt analizate cu multă discreţie de Scorpionii care şi-au propus să investească în confortul casei şi în achiziţionarea unui autoturism de calitate. Tot acum, dispoziţia romantică revine tip-til în sufletul Scorpionilor care s-au despărţit de curând de marea lor iubire.

Vitalitatea, o prioritate !

Consumul nervos este destul de mare. De aceea, prin odihnă şi printr-o dietă corespunzătoare puteţi reveni pe linia de plutire. În aceste zile trebuie să ţineţi sub control migrenele care se pot acutiza în zilele de 24, 26 şi 31 decembrie. Dacă aveţi probleme cu circulaţia periferică, abia după data de 18 decembrie situaţia se poate îmbunătăţi. Unele discuţii de culise şi întâmplări din trecut ar putea să vă tulbure liniştea interioară. Beţi ceai de tei sau de valeriană şi optaţi pentru o dietă fără prăjeli şi fără grăsimi. Totodată, consumaţi băuturi doar la temperatura camerei.

Numerele şansei voastre: 3-4-13-16-21-32-34-37-40-43-44

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Starea voastră de spirit

Credeţi în şansa vieţii voastre. Veţi fi mai optimişti, mai exuberanţi, dar să nu pierdeţi de sub control priorităţile reale. În acest interval, îndeosebi până-n data de 22 decembrie, configuraţia astrală vă antrenează în jocuri de divertisment, iar schimbarea mentalităţii, privind viaţa afectivă şi priorităţile sentimentale revin pe primul plan. Iubirea la prima vedere vă atrage ca un magnet. Marcaţi de această stare de spirit, veţi mai preocupaţi de idei sau de proiecte novatoare în compania unor parteneri care ştiu să înceapă totul de la zero. Zeiţa Fortuna vă pregăteşte pentru o etapă nouă de viaţă, dar în vârtejul evenimentelor intraţi din plin abia peste trei luni. În ajunul sărbătorilor, în cercul vostru relaţional vă exprimaţi cu aplomb ideile, care devin credibile.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Momentele de relaxare le petreceţi, cu adevărat, la o ceaşcă de cafea în compania prietenilor. În vreme de iarnă, vă orientaţi îndeosebi spre cafeaua Moka, tip caramel etiopiană şi amânaţi răsfăţul cu un caffe-frappe cu frişcă pentru anotimpul cald. O cafea calamel cu arome vă relaxează cu adevărat şi vă inspiră idei temerare. În acest context, discuţiile cu partenerii voştri sunt asociate cu iniţiative legate de studiu, de cercetare, de scris sau de scurte deplasări. Tot acum, exemplul nativilor care ştiu să câştige un ban în plus, fără prea multe complicaţii, vă inspiră încredere. Vreţi să le urmaţi exemplul? Pentru început, trebuie să renunţaţi la experimente în sfera financiară, îndeosebi. Şi cu sume modice puteţi rezolva priorităţile reale ale rudelor voastre, iar Venus vine în ajutorul vostru în această privinţă.

Cum vă influenţează astrele

Cupidon este un actor de seamă în viaţa voastră. În acest interval, în zona sentimentală, actorul Cupidon nu vrea să vă dezamăgească şi să vă împlinească dorinţe aprinse. Dacă păstraţi regulile jocului şi dacă veţi fi perseverenţi în privinţa iniţiativelor demarate de curând, norocul are să vă însoţească. Sigur, trebuie să rămâneţi realişti şi să nu vă doriţi ca cineva să vă dăruiască şi luna de pe cer. Mercur vă înzestrează cu realism după data de 24 decembrie şi de atunci parcă vedeţi lucrurile într-o lumină nouă. Celibatarii vor fi protejaţi de astre şi vor întâlni o persoană aşa cum îşi doresc. Astrele stimulează reconcilierile cu persoanele influente după data de 17 decembrie, iar relaţiile cu persoanele care v-au susţinut material şi moral în acest an rămân armonioase. Inspiraţia şi puterea de creaţie vor face minuni, contribuind la revigorarea veniturilor voastre.

Vitalitatea, o prioritate!

Odihna şi relaxarea sunt priorităţi binevenite în acest interval. Săgetătorii trebuie să găsească şi clipe de răgaz pentru că „bateriile” s-au descărcat. Este momentul să vă ocupaţi de afecţiunile voastre cronice, îndeosebi de cele osoase: preparatele din coada-calului şi din tătăneasă v-ar fi de mare folos. Preferinţele voastre culinare sunt numeroase, dar este bine să optaţi pentru un meniu bogat în potasiu şi în vitamina C ( banane, citrice şi pătrunjel), în peşte, în legume verzi şi în lactate.

Numerele şansei voastre: 2-3-12-14-19-23-27-29-30-33-38-49

Capricornul (22 decembrie – 20 ianuarie)

Starea voastră de spirit

Mai ales în această etapă, nici o zi nu este identică cu alta. Configuraţia astrală vă susţine să puneţi ordine în proiectele amânate şi să evitaţi controversele cu persoana iubită, cu părinţii şi cu rudele voastre mai capricioase. Tot acum, încrederea în forţele proprii poate fi cel mai important aliat al vostru în rezolvarea restanţelor. Veştile neplăcute care sosesc din zona profesională în data de 17 decembrie sunt sursa unui disconfort, evident pe parcursul zilei. Chiar dacă vă consideraţi nedreptăţiţi, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii voştri; nu este momentul să acţionaţi aşa; verificaţi cine este rivalul vostru ascuns. În compensaţie, data de 24 decembrie, o zi de referinţă pentru continuarea unor angajamente alături de persoane cu experienţă în domeniul vostru de activitate.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Ideile originale şi reluarea unui vechi tabiet sunt stimulente pentru toţi Capricornii. În puţinele clipe de respiro, discutaţi cu vechi asociaţi şi colegi pe tema iniţiativelor inedite la o ceaşcă de ness. Dirijaţi discuţia, pentru că vreţi ca întrevederea să fie la obiect şi să nu pierdeţi nici o clipă la voia întâmplării. Tot acum, dacă timpul nu vă permite, tabietul unei ceşti de cafea se poate finaliza acasă, în jurul unei doze preparate la filtru. Pentru voi este foarte importantă o veste care soseşte de la drum lung, pentru că poate alunga orice umbră de pesimism. În discuţiile cu persoana iubită, veniţi cu argumente în privinţa schimbărilor care vor urma în proiectele voastre comune. Cursul vieţii voastre vreţi să fie mai liniştit, aşa cum sunt şi unele trăiri interioare.

Cum vă influenţează astrele

Acum, Capricornii se orientează spre un ţel original, un nou hobby care să le aducă o sursă sigură de câştig în lunile următoare. Frământări pentru o serie de noutăţi le trăiţi pe propria piele în ziua de 29 decembrie; de aceea, vă gândiţi la o asociere ţinând seama de principiul : Unde-s doi puterea creşte!”. Tot acum, persoana iubită vă spune cât de importantă este pentru ea relaţia afectivă şi crede că aceasta va evolua în bine. Momentele trăite în linişte, în singurătate sunt eficiente pentru voi, pentru că aveţi ocazia să analizaţi în tihnă ce este bun sau ce este perfectibil în iniţiativele voastre.

Vitalitatea, o prioritate!

Deşi nu sunt grave, problemele de sănătate vă neliniştesc: dureri spate, junghiuri în zona umerilor şi o stare de nemulţumire necesită o atenţie sporită din partea voastră. Medicina tradiţională are la îndemână soluţii care merită folosite: ceaiuri de tei, de talpa-gâştii şi de valeriană, sub formă de infuzie. O veche afecţiune poate să recidiveze, de aceea, fiţi prudenţi în privinţa infecţiilor. Terapiile de revigorare a organismului sunt eficiente, iar după data de 17 decembrie curiozitatea vă îndeamnă să testaţi noi remedii pentru creşterea imunutăţii.

Numerele şansei voastre: 3-8-12-16-23-26-30-33-35-38-46-48

Vărsătorul ( 21 ianuarie – 18 februarie)

Starea voastră de spirit

Treceţi în revistă evenimentele bune şi necazurile petrecute în anul care se încheie acum. În acelaşi timp, vă preocupă şi dorinţa de a răspunde unor invitaţii, de a participa la tot mai multe evenimente mondene. Ştiţi că astfel de întâlniri vă deschid perspective interesante. Astfel, veniţi în contact cu persoane abile şi utile pentru iniţiativele voastre care se derulează contracronometru. Dialogul deschis poate înlătura incertitudinile datorate unor situaţii neprevăzute în 17 şi 21 decembrie. Sunteţi dornici să renunţaţi la un obicei păgubos, care nu vă aduce avantaje: să nu vă subestimaţi talentele de întreprinzător şi pe cele financiare. Din data de 21 decembrie, intuiţia vă îndeamnă să alegeţi „grâul” de „neghină”, să vă selectaţi prietenii şi persoanele care vă ajută să progresaţi.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Succesele profesionale îl stimulează pe partenerul vostru de viaţă şi, împreună, vă faceţi timp să treceţi în agenda personală proiectele de suflet, după data de 15 decembrie. De asemenea, intuiţia poate să vă salveze din situaţii neplăcute în 17 şi 24 decembrie. Totodată, preferaţi să vă consultaţi cu persoanele de încredere în chestiuni importante la o ceaşcă de cafea. În stilul vostru neconvenţional, combinaţi orice sortiment de cafea cu diverse arome, îndulcitori, folosind unităţi de măsură după pofta inimii. Proiectele voastre la o cafea însemnă de fapt o metodă de a îmbina plăcutul cu utilul. .

Cum vă influenţează astrele

Pentru celibatari este o perioadă amuzantă, pentru că vor avea noi admiratori romantici. Un prieten Berbec vă ajută să depăşiţi o situaţie foarte delicată. Frământările vin şi pleacă, iar pentru succesul în carieră Marte vă dă o mână de ajutor după data de 17 decembrie. Cupidon nu se lasă mai prejos şi vă face cunoştinţă cu o persoană foarte interesantă. Destul de repede, această întâlnire de conjunctură se poate transforma într-o relaţie durabilă. În acest interval dedicat prieteniei şi încrederii în forţele proprii, configuraţia astrală vă oferă şansa să vă consolidaţi prestigiul pe plan profesional. Acum vă remarcaţi şi prin soluţii practice. Totuşi, stă în puterea voastră să manifestaţi tact în orice strategie delicată, să faceţi bani din preocupări artistice, din creaţie şi din ezoterism. Despre o schimbare a statutului vostru social puteţi discuta abia după data de 17 decembrie, când veţi fi recomandaţi în medii sociale deosebite, iar puterea de adaptare va fi benefică pentru statutul vostru social.

Vitalitatea, o prioritate!

În aceste zile, organismul vostru se reface în mod surprinzător, până-n data de 21, dacă sunteţi consecvenţi cu terapiile recomandate de specialişti. Pentru revigorarea sistemului nervos, somnul de calitate va avea un efect extraordinar. Pentru ficatul vostru cam obosit, ceaiul de armurariu este un tonic excelent, dar şi păstura din farmacia albinelor. Sistemul osos merită, de asemenea, o atenţie deosebită, iar ceaiul de coada calului este indicat de specialişti în această privinţă.

Numerele şansei voastre:4-7-8-13-18-20-22-26-30-31-44-49

Peştii (19 februarie – 20 martie)

Starea voastră de spirit

Aşteptaţi veşti importante, iar blocajele interioare trebuie înlăturate cu orice preţ. Fiind mai volubili, veţi fi mai apreciaţi de persoanele influente din anturaj. În viaţa personală, confesiunile persoanei iubite restabilesc armonia în viaţa cuplurilor. Tot acum, la finalul acestui an, vă bucuraţi că opiniile voastre sunt ascultate cu interes de persoanele pretenţioase din anturaj în zilele de 17,18, 19, 26. Revin în actualitate discuţiile legate de studii, de contracte de muncă şi de călătorii peste hotare. Acum, mărturisiţi intimilor mai ales dorinţele voastre fierbinţi- preocuparea pentru investiţii de suflet şi nostalgia pentru vremea când eraţi foarte răsfăţaţi.

Proiecte la o ceaşcă de cafea

Cafeau este un tabiet la care nu renunţaţi, decât în situaţii fortuite. Cafeaua preferată în acest interval poate fi şi un amestec din sortimentul Moca de calitate, cu înlocuitori de soia. Când sunteţi obosiţi, beţi o cafea mai dulce, în loc de desert. Alteori, preferaţi o cafea asezonată cu cremă de fructe, cu frişcă sau cu un de strop alcool. În astfel de momente, şi inspiraţia face minuni în cazul nativilor care vor să realizele proiecte comune cu rudele sau cu partenerii de viaţă. În a doua parte a lunii, partenerii şi colaboratorii voştri sunt mai volubili şi îşi exprimă deschis opiniile. De aceea, în această etapă, incertitudinile şi blocajele în comunicarea cu persoana iubită vor rămâne în urmă; Răbdarea voastră poate fi un exemplu pentru cei dragi.

Cum vă influenţează astrele

În acest interval, este bine să selectaţi cu diplomaţie cercul prietenilor voştri, pentru ca partenerul de viaţă să înveţe doar lucruri pozitive de la aceştia. Femeile Peşti vor fi norocoase în investiţii pentru căminul vostru. După data de 17 decembrie, intraţi în febra sărbătorilor şi apar tot felul de obligaţii faţă de persoane pe care nu le-aţi luat în calcul. O mică bijuterie cu piatră de acvamarin sau un cristal de stâncă ar fi o investiţie foarte norocoasă pentru persoana iubită, deoarece aceste pietre stimulează inspiraţia şi premoniţiile. Tot data de 17 este benefică pentru voi, aceasta favorizând discuţii importante care vor netezi calea spre venituri suplimentare. Reuşite deosebite se conturează începând cu data de 24 decembrie: da, veţi cunoaşte persoane competente şi generoase, gata să vă susţină interesele şi să vă aprecieze la justa voastră valoare.

Vitalitatea, o prioritate!

Starea de sănătate este bună. Energiile subtile vor circula mai bine în tot organismul, de aceea entuziasmul vostru iese în evidenţă. Şi încă un lucru îmbucurător: mulţumirea sufletească, care se instalează în sufletul vostru va influenţa în bine relaţiile cu rudele şi cu familia partenerului de viaţă. Tot acum, cu o schimbare de look, veţi face o impresie excelentă când mergeţi în cercuri mondene sau când discutaţi cu persoane de decizie.

Numerele şansei voastre : 5-7-9-16-17-19-25-30-34-37-40-43


Distribuie
..