Vezi AICI cine sunt primii 8 finalişti la EUROVISION

Distribuie

12 concurenţi au urcat aseară pe scenă, dar numai 8 şi-au asigurat un loc în următoarea etapă a preselecţiei naţionale. Vezi mai jos cine sunt cei care se vor lupta să ne reprezinte ţara la Eurovision 2014.

Pe locul întâi s-a clasat interpretul Boris Covali cu piesa „Perfect Day”. Pentru show-ul său de excepţie, juriul i-a acordat 12 puncte de încredere, iar publicul l-a susţinut cu alte peste o mie, notează publika.md.

„Eu sper că oamenilor le-a plăcut. Ne-am gândit mult şi au fost diferite variante: un trio instrumental, iar apoi ni s-a propus să facem un show cu apă. Totul la un loc ne-a costat binişor. Mai bine de 10 mii de dolari”, spune participantul la Eurovision 2014, Boris Covali. 

O altă participantă la Eurovision, Felicia Dunaf spune: „A ieşit foc… de la public şi de la noi. Eu simt că a fost mai bine decât anul trecut”. 

Nu toţi concurenţii au reuşit să-şi asigure un loc în finală. Ei au plecat, însă, decişi să revină în forţă la următoarea preselecţie.

„Eu particip pentru prima dată şi cred că e ceva normal. Voi mai încerca pe viitor şi voi progresa, nu-mi fac griji deloc”, spune o altă participantă Alina Sorochina. 

A doua semifinală va avea loc pe 13 martie, iar pe 15 martie vom afla deja cine va reprezenta Moldova la Copenhaga. 


Distribuie
..