Vestea care a UIMIT fanii! Milla Jovovich a rămas din nou ÎNSĂRCINATĂ

Distribuie

Milla Jovovich şi-a surprins fanii cu un anunţ făcut pe Facebook. Celebra actriţă este însărcinată cu ce de-al doilea copil, motiv pentru care a amânat filmările pentru franciza de succes „Resident Evil”.

Milla Jovovich, în vârstă de 38 de ani, a renunţat la călătoria în Africa de Sud, acolo unde erau programate filmările, după ce a descoperit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Anunţul a fost făcut de actriţă pe reţelele de socializare, notează libertatea.ro.

„Aceasta trebuia să fie o postare în care să vă anunţ că plec la Cape Town, în Africa de Sud pentru a începe munca la „Resident Evil- The Final Chapter” , dar eu şi soţul meu doar ce am aflat că vom mai avea un copil. După lungi discuţii am decis să amân filmările, ceea ce este în interesul tuturor. Ţinând cont de munca grea şi burta mea care va creşte pe zi trece, nu cred că este o idee bună să asociem sarcina şi naşterea cu omorârea zombiilor”, a scris actriţa.

Totuşi, Milla şi-a asigurat fanii că se va întoarce pe platourile de filmare după ce noul membru al familiei lor va veni pe lume.

Milla Jovovich este căsătorită din 2008 cu regizorul Paul W S Anderson şi mai au o fetiţă pe nume Ever Gabo.


Distribuie
..