Vera Brejneva a făcut un SHOW spectaculos la Chişinău. Vezi în GALERIA FOTO cum a evoluat artista

Distribuie

În acest weekend, pe data de 14 septembrie locuitorii capitalei au avut parte de un show de zile mari. Cântăreaţa Vera Brejneva a susţinut un concert în clubul Drive din Chişinău, iar publicul a fost încântat de spectacolul oferit de frumoasa blondă.

Anunţul, apărut la începutul lunii septembrie că una dintre cele mai sexy artiste din Rusia va veni să cânte în Chişinău a pus pe jar tineretul din capitală, astfel că toţi au aşteptat-o cu ardoare pe artistă, iar asta s-a văzut din atmosfera incendiară din timpul concertului.

Publicul a dansat şi a cântat non-stop pe ritmurile pieselor cântate de Vera Brejneva. De-a lungul show-lui vedeta a schimbat două ţinute şi a fost însoţită de o echipă de dansatori şi muzicieni. 

 Vera Brejneva este considerată una dintre cele mai sexy interprete din Rusia. Vedeta s-a făcut celebră după ce a făcut parte din trupa Via Gra, în perioada 2003-2007. După ce a început cariera solo, ajutată de producătorul Constantin Meladze, popularitatea blondinei a continuat să crescă. 

Vezi mai jos POZELE de la concertul incendiar:
Distribuie
..