Vedetele fără sutien! Iată imaginile FIERBINŢI surprinse de paparazzi! FOTO în articol

Distribuie

Este greu de crezut că atunci când alegi să porţi o ţinută fără sutien, vedetă urmărită mereu de paparazzi fiind, să nu îţi dai seama că aceştia ar putea surprinde imagini care să facă deliciul publicului. Iată cum au apărut acestea în ipostaze extrem de sexy.

Lisa Rinna e o actriţă cunoscută, dar la cei 50 de ani cât are acum, se pare că a intrat într-un con de umbră. Aşa că, pentru a reintra în graţiile presei, nu a ezitat să defileze la un eveniment monden într-o rochie neagră şi ultratransparentă, fără sutien, scrie unica.ro

Apariţiile lui Kate Moss pe podiumul de modă sau în pictoriale dezbrăcată sau aproape nu mai miră pe nimeni, însă top-modelul internaţional se pare că nu şi-a amintit unde se află şi a ieşit pe stradă într-o rochie negră, fără sutien, iar imaginile au ajuns imediat pe prima pagină. De această dată, gratis.

Actriţa Traci Bingham a făcut senzaţie când a apărut în public cu o rochie transparentă, fără a purta sutien. Cei care au avut ocazia să o întâlnească au putut să admire în voie sânii imenşi ai fostei vedete Baywatch, care pentru cei 46 de ani ai săi arată foarte bine.

În urmă cu doi ani, Melody Thornton, una dintre frumuseţile Pussycat Dolls, şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o ţinută cel puţin transparentă. Cu sânii complet la vedere, bruneta şi-a asumat ţinuta şi, cu zâmbetul pe buze, a făcut faţă privirilor insistente ale celor prezenţi.

Sharon Stone este una dintre vedetele care îşi permit să nu poarte sutien. Oricât de transparente i-ar fi ţinutele, celebra actriţa se mândreşte cu bustul ei şi nu are nici o reţinere în a-şi etala sânii, purtând adesea piese care lasă foarte puţin loc imaginaţiei.

Manechinul Laeticia Hallyday, soţia celebrului artist Jonny Hallyday, a fost mereu conştientă de farmecul personal şi de atuurile corpului ei, aşa că nu are nevoie de confirmări în acest sens. Probabil de aceea, orice ieşire a ei, chiar dacă este doar până la magazinul din colţ, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu trei ani, poate face furori. La acesta a contribuit, bineînţeles, şi ţinuta ei din care lipsea sutienul.


Distribuie