Unul din gemenii lor s-a născut MORT, dar când mama îl ia în BRAȚE? De Necrezut! VIDEO

Distribuie

În filmulețul de mai sus, aflăm povestea unui cuplu care a luptat ani de zile pentru a concepe un copil și care în cele din urmă au fost binecuvântați cu gemeni. Pentru Kate și David Ogg, aceasta a fost una dintre cele mai nemaipomenite știri din viața lor, urmată apoi de una dintre cele mai înfricoșătoare.

La doar șase luni și jumătate de sarcină, gemenii se zbăteau în burtica mamei să iasă în lume – chiar dacă Kate nu era încă gata să-i nască. Când medicul le-a spus lui Kate și David că au fost binecuvântați cu un băiat și o fată, ei au fost bucuroși, până când medicul a realizat că fiul lor, Jamie, nu a supraviețuit sarcinii premature.

Dacă v-ați îndoit vreodată în puterea de atingere a mamei, ceea ce sa întâmplat mai apoi te va face să crezi în miracole. Kate și David au strâns puternic în brațe corpul neînsuflețit al fiului lor … până când ei au simțit că el mișcă. Deși asistentele medicale le-au spus că copilul nu va supraviețui, ei au refuzat să-i dea drumul din brațe.
Medicii cu zeci de ani de experiență nu au putut explica supraviețuirea miraculoasă a lui Jamie, și niciodată nu vor fi în măsură să o facă. Unele lucruri sunt pur și simplu menite a fi inexplicabile.

Distribuie
..