Unde stă Jeanna Friske după externarea din spital. FOTO în articol

Distribuie

După ce Jeanna Friske şi-a bucurat fanii şi întreaga țară cu vestea că tratamentul a decurs bine şi starea de sănătate se îmbunătăţeşte, artista s-a mutat într-o nouă casă în Los Angeles. Iată cum arată conacul unde stă acum vedeta.

După ce a ieşit din Spitalul Memorial Sloan-Kettering, unde cântăreaţa în vârstă de 39 de ani, Jeanna Friske a petrecut aproape toată iarna, s-a mutat la Los Angeles. Casa se află într-o zonă de prestigiu din Beverly Hills.

Chiria acestei case costă 10.000 de dolari pe săptămână. Familia Jeannei nu face public numele celor care o ajută pe artistă să achite chiria acestui conac scump.

De exemplu, designerul Valentin Yudashkin în timpul tratamentului actriței la New York, i-a acordat absolut gratuit apartamentul său din Big Apple – care se află peste drum de clinica unde Jeanna a făcut chimioterapia.

Casa unde stă acum Friske are totul pentru un trai ceresc. Sub acoperișul conacului sunt patru dormitoare, un living spaţios cu şemineu, bucătărie, decorată în nuanțe de crem şi două băi.

În spatele unui gard înalt este o zonă verde scăldată de soare, o grădină incredibil de frumoasă, poteci pavate, o piscină și teren de tenis.

Lângă Jeanna se află mereu o asistentă care nu are grijă doar de sănătatea ei, dar de asemenea ajută şi cu treburile casnice.

În plus foarte des vin în vizită soțul Jeannei, Dmitri Shepelyov și cea mai bună prietenă – fosta colegă, Olga Orlova. Şi părinții artistei, care trăiesc la Moscova, de asemenea o vizitează des.

„Ajutăm cum putem. În apartamentul nostru de la Moscova am luat câinele Jeannei. Natasha, a doua fiică, ne ajută foarte mult, a luat toate responsabilităţile pe umerii ei”. În America, zburăm de îndată ce se iveşte ocazia. Și pe Skype vorbim în fiecare zi.” – a spus tatăl cântăreţei, Vladimir Friske.

Veştile despre starea de sănătate a fiicei lui, Vladimir Borisovich le află de la soțul Jeannei, care este mult mai des alături de Jeanna.

„Sincer să fiu, eu sunt un pic gelos pe el, pentru că e mult mai des decât noi alături de fiica noastră – a spus tatăl cântăreței. – Dar, desigur, este de foarte mare ajutor”.

Lăsând deoparte gelozia și micile dificultăți de uz casnic, rudele Jeannei Friske împreună cu întreaga țară îi doresc doar sănătate artistei.

Iar Jeanna susţine cuvintele Fainei Ranevskaya: „. În cazul în care un pacient vrea să trăiască, atunci medicina este neputincioasă”


Distribuie
..