Un băiat din India are în spate o COADĂ şi este considerat ZEU

Distribuie

Revista The Sun a publicat recent un articol în care spune povestea unui băieţel, în vârstă de 12 ani, din India, care are în spate o coadă, iar pentru asta este venerat ca un zeu. Copilul pe nume Arshid Ali Khan (numit şi Balaji) este localizat într-un templu, iar locuitorii de pe tot teritoriul Indiei vin să se închine la copilul cu malformaţia rar întâlnită.

Pentru oamenii din India, Arshid este zeul-maimuţă hindus Hanuman, iar pentru asta fiecare vizitator îi oferă bani şi cadouri, în schimbul unei binecuvântări.

 Doctorii, însă privesc sceptic atitudinea oamenilor faţă de copil şi spun că băiatul nu are altceva decât meningocele, o formă de “spina bifida”, ce apare atunci când coloana vertebrală se dezvoltă anormal. Mai mult decât atât, specialiştii avertizeză că Balaji trebuie operat de urgenţă, în caz contrar boala se poate agrava.

Însă băiatul, care trăieşte cu bunicii săi nu este afectat de acest fenomen, ba chiar este foarte mândru de coada lui: „Îmi iubesc coada. Ea este un dar de la Dumnezeu. E ceva neobişnuit, dar oamenii mă respectă şi să închină în faţa mea, datorită ei. De aceea, mă simt special.
Arshid a mai spus că se simte cu adevărat un zeu atunci când oamenii îl consacrează

foto:mirfactov.com


Distribuie
..