UIMITOR! Nasul spune TOTUL despre personalitatea ta

Distribuie

Inteligenţă, căldură, sclipire, perversitate sau înrăire sunt doar câteva trăsături care se pot citi pe chipul fiecărui om. Din tot ansamblul feţei, nasul joacă unul dintre rolurile esenţiale în dezvăluirea felului de a fi al omului.

1. Nas cârn

Persoanele care au nasul cu vârful ridicat puţin în sus iar dacă acesta este şi mic ca dimensiune, putem să-l numin cârn, scrie lyla.ro. Este o formă de nas râvnită în rândul femeilor, unele dintre ele fiind chiar dispuse să plătească pentru operaţii estetice pentru a-şi face nasul cârn. Reprezentanta cea mai de seamă a nasului cârn, a tuturor timpului, a fost chiar Marilyn Monroe.

Persoanele cu acest nas sunt firi vesele, optimiste şi volubile. Ştiu să se bucure de viaţă, dar prezintă o hibă: sunt predispuse schimbării bruşte de stări de spirit şi, implicit, la depresii crunte (chiar dacă nu sunt Marilyn Monroe). Printre dezavantajele personalităţii oamenilor cu nasul cârn se numără nevoia stringentă de a fi ridicaţi de la pământ atunci când sunt în acea stare în care au impresia că întreaga lume s-a dărâmat în jurul lor. Sunt oameni care au nevoie de iubire, până într-un punct patologic, fiind capabili de mari acte de răzbunare dacă se simt foarte răniţi şi nedreptăţiţi.

2. Nasul drept, ca de grec

Nasul perfect drept, fără niciun fel de unduire este des întâlnit în rândul grecilor, motiv pentru care chiar i-a fost atribuită şi această denumire. Persoanele care au nasul drept sunt considerate inteligente şi îndemânatice, ele putând fi modele de inspiraţie pentru alţi oameni. Cei cu nasul drept sunt foarte logici în gândire şi manifestă un simţ ridicat al funcţionalităţii. Din aceste trăsături derivă şi hiba personalităţii lor: sunt oameni reci care-şi controlează aproape întotdeauna emoţiile şi sentimentele. Astfel că relaţionarea cu persoanele cu nasul drept poate fi dificilă, este greu să-i faci să se deschidă sufleteşte şi abia după ani şi ani sunt capabili să spună ceea ce simt.

3. Nas mic, îndesat

Unele persoane care au nasul mic, îl au şi uşor îndesat, precum Wayne Rooney şi Muhammad Ali, alura pe care o oferă acest tip de nas fiind de om îngânfat. Însă, dintre toate tipurile de nasuri, cei care îl au mic şi îndesat sunt persoanele la care fizicul şi psihicul se oglindesc cel mai bine. Cu alte cuvinte, îngânfarea este într-adevăr des întâlnită în rândul oamenilor cu nas mic şi îndesat. Mai mult, expresia feţei lor dă adesea senzaţia de supărare şi furie, persoanele cu nasul îndesat fiind mai predispuşi la stări negative şi la manifestări vulcanice, care pot răni oamenii din jur, decât alte persoane cu nasuri diferite.

4. Nas mare, lat

Nasul mare şi lat, tip „nubian”, este întâlnit mai ales în rândul persoanelor afro-americane. Barack Obama este un exemplu clar de om cu nas mare şi lat. Oamenii cu nasul mare şi lat au personalităţi carismatice, ceilalţi din jurul lor fiind uşor atraşi de aşa-zişii „nasoşi”. Totodată, sunt foarte expresivi din punct de vedere al emoţiilor, ceea ce simt putând fi uşor de citit pe faţă. Însă tocmai această expresivitate emotivă le poate veni de hac uneori, căci sunt mai susceptibili la reacţii neaşteptate, la prăbuşiri emoţionale şi la eşec în anumite situaţii decât alţi oameni. Aceşti oameni sunt „în pericol” mai ales în situaţiile în care nu ar trebui să se manifeste excesiv, în situaţiile care cer controlarea emoţiilor. Neputând fi în stare să facă asta mereu, o dau în bară adesea.

 


Distribuie
..