UIMITOR: În curând nu vom mai avea nevoie de haine. Vezi cum arată spray-ul care înlocuieşte vestimentaţia (FOTO şi VIDEO)

Distribuie

Datorită designerului spaniel Manel Torres, nu te vei mai întâlni cu problema alegerii hainelor dimineaţa. Important este să ai rezervă de culori de spray. Format din fibre mici de bumbac şi plastic, spray-ul aplicat în straturi, la contactul cu pielea produce o haină de bumbac. Rapid, ieftin şi amuzant poţi obţine un sacou de orice stil, culoare şi dimensiune, în doar câteva minute.

Momentan spray-ul este doar la nivelul de experiment, dar odată îmbunătăţit, în viitor probabil ne vom putea confecţiona propriile haine direct pe noi sau în loc de bagaje pline de haine când mergem în călătorii,  vom transporta doar un badog de spray.
Preţul fiecărui tub de spray costă   15 $.

Mixtura se pulverizează direct pe piele, fiind necesară purtarea unei perechi de ochelari de protecţie pentru evitarea contactului substanţei cu ochii. Pelicula se usucă imediat ce atinge pielea, aşa că, odata ce acoperirea s-a produs integral, obiectul vestimentar creat strat cu strat poate fi scos, spălat şi repurtat.Dacă e să analizăm, spray-ul ar permite crearea  hainelor unice, care aparţin propriului tău  stil. Mai mult, dacă pleci într-o călătorie, nu mai ai nevoie de bagaje, e de ajuns să ai cu tine spray-uri cu  un spectru variat de culori.

Ai renunţa la vestimentaţia obişnuită de dragul comodităţii?


Distribuie
..