Uimitor! Bunicuţa care luptă cu cancerul printr-o metodă inedită VIDEO

Distribuie

În doar câteva săptămâni, Betty Simpson a devenit preferata internauţilor din întreaga lume, demonstrând că ea nu este o bunicuţă ca toate celelalte.

Chiar dacă este afectată de un cancer de plămân, locuitoarea din Illinois nu a vrut să se dea bătuta în faţa bolii, iar ca mărturie în acest sens stă contul Instagram creat în ianuarie 2014 de către nepotul ei, potrivit ziare.com.

Astfel, o putem vedea pe Betty făcând tot felul de grimase ciudate, dar hazlii, executând un număr de dans pe melodia „Happy” a lui Pharrell Williams sau pur şi simplu zâmbind cu seninătate.

Lui Zach Belden, nepotului de 18 ani, i-a scris un mesaj plin de curaj: „Cancerul poate fi combătut şi să rămâi fericit este posibil”.

Pana acum, pe contul Instagram, Betty numără 274.711 de fani, printre care se află şi cântăreţul american Pharrell Williams (de altfel primul ei abonat).

În fiecare dimineaţă, Betty îşi întreabă nepotul câţi prieteni are şi, cu siguranţă, optimismul ei ca şi firea comunicativă îi vor atrage pe mulţi alţii.


Distribuie