Trucuri simple de seducţie pentru bărbaţi

Distribuie

Neprevăzutul îţi joacă o festă de toată frumuseţea şi când te aştepţi mai puţin întalneşti o ea. Îţi atrage atenţia, deosebit de frumoasă îmbină cu delicatete trasături de o fineţe aparte şi seninul florilor de camp. Este primul lucru ce îl descoperi, într-adevar specială, o apariţie ce îţi răscoleşte interiorul, simturile, într-atât încât îţi doreşti să o descoperi întru totul.

Deja o doreşti, o doreşti pentru ochii ei în care ştii că poţi să zăreşti marea, o doreşti pentru buzele ei ce îmbină armonia în tăcere. Dar ar fi păcat să o doreşti şi atât, universul gândurilor ei merită descoperit, intuiţia îţi spune că în inima ei stă un mic miracol.

Însă povestea cuceritorului nu poate continua dacă nu reuşeşte să atragă atenţia, un cuvânt, o privire, un simplu gest, orice. Şi fără asta această poveste demnă de a fi pictată în gânduri nu poate începe, scrie expresspress.ro. Dar el răzbeşte, prima impresie stârneşte măcar curiozitatea, ceva din glasul, privirea ei spune asta, ea surâde. Un prim surâs timid, sau poate nu, dar fragil precum ai ei umeri ce încadrează delicatul gât, ce perfectă armonie îţi spui în gând.

O doreşti şi ştii asta, însă dacă simte dorinţa ta din acel surâs viu va rămâne doar un rictus amar, iar tu tocmai ai pierdut-o înainte să o ai, aşa ca pentru o clipă, da, ascunde dorinţa din tine. Poate că dacă închizi ochii o şi vezi întinsă lângă tine, pe tine muscând ai ei sâni, a ta mână desfăcând cu blândeţe ale ei picioare de o senzualitate aparte, da, o doreşti cu toată fiinţa ta, dar, ascunde asta. Fii răbdător, joacă-te cu gânduri, joacă-te în priviri, cucereşte femeia, descoperă interiorul, altceva nu îşi doreşte.

Surprinde-o mereu, neîncetat şi nu fi banal, o floare să nu fie cu ocazii speciale, altfel în timp vei rămâne doar cu acele ocazii speciale, este mult prea puţin. Ia foarte puţin să îi strecori un mic răvaş în poşetă, va fi mereu surprinsă de gândul tău. Ia foarte puţin timp să cumperi azi o floare, amintind mereu cât de specială este pentru tine.

Sărutul dimineţii, îl va simţi iar în decursul zilei va radia, pentru că acel saăut va pulsa în ea întreaga zi. Vei simţi cum te priveşte, fără cuvinte, gesturi, vei simţi pulsul din ea, fă asta mereu, mirosul ei a somn te va însoţi, alinta, mângâia.


Distribuie