TRUCURI simple de eliminare a MIROSULUI URÂT

Distribuie

Dacă eşti o persoană sensibilă la mirosuri, atunci orice miros neplăcut îţi poate provoca o mulţime de neplăceri, poate chiar şi vomă. Se întâmplă uneori să lipseşti de acasă pentru mai mult timp, iar când revii să simţi un aer închis de abureală.

Dacă se întâmplă să nu ai la îndemână modalităţi consumeriste de dezodorizare, nu dispera, căci ţi-am pregătit o serie de trucuri cum să elimini mirosul neplăcut. Nu ai să crezi dar nişte oţet, puţin bicarbonat de sodiu, o dâră de amidon de porumb, o şosetă cu zaţ sau o sticlă de votcă combate în mod miraculos mirosul urât din frigiderul sau maşina ta.

Iată care sunt metodele:

1. Pentru zona axilei amestecă cantităţi egale de amidon de porumb şi bicarbonat de sodiu şi pudrează-te uşor la subsuori cu amestecul rezultat dacă aţi rămas fără deodorant, însă aveţi o zi foarte activă.

2. Atunci când în casă se concentrează un miros mai rău decât într-un autobuz, lasă un vas cu oţet în colţul fiecărei camere preţ de câteva ore.

3. Pentru a scăpa de duhoarea involuntară a unui patruped, periază-i blana cu bicarbonat de sodiu şi împrăştie în locurile urât mirositoare ale locuinţei brichete de cărbune (de lemn).

4. Dacă aveţi un miros îngrozitor în frigider din cauza unei produs care a dospit o lună, întroduce în el boabe folosite de cafea (zaţ) într-o şosetă curată şi cuibăreşte odorizantul astfel format în frigider. Boabele de cafea sunt absorbante eficiente ale mirosurilor urâte.

5. Când vine vorba de maşină, oricine se confrută cu problema mirosurilor neplăcute. Dacă vrei să scapi de demonii mirosului din maşină, umple cu votcă un pulverizator şi împrăştie uşor particulele etilice în interiorul autoturismului. Votca este un dezodorizant natural ce mai poate fi folosit şi pentru împrospătarea covoarelor sau a hainelor care absorbite de miros înţepător.


Distribuie
..