Tradiţiile CIUDATE legate de SEX din întreaga lume

Distribuie

Fiecare ţară are obiceiurile sale, iar dacă am cerceta mai atent am observa că această zicală se aplică chiar şi în materie de tradiţiile legate de sex. Citeşte mai jos câteva dintre cele mai ciudate aspecte legate de sex, menţionate de-a lungul timpului şi consemnate.

Procesele privind impotenţa

Catolicii sunt extrem de stricţi atunci când vine vorba de căsătorie şi divort. Refuzul Papei de a-i acorda anularea căsătoriei regelui Henric al VIII-lea a dus practic la scindarea unei relaţii istorice. Cu toate astea, aceeaşi religie condamnă şi interzice şi convieţuirea înainte de căsătorie, scrie ziare.com.

Poate tocmai de aceea, spre sfârşitul Evului Mediu, în Franţa erau la modă procesele de divorţ în care se invocă impotenţa. Soţii acuzaţi erau nevoiţi să treacă prin tot felul de teste umilitoare pentru a dovedi contrariul.

În cazul în care “picau” testele, dar voiau să îşi ia revanşa, bărbaţii aveau dreptul la a doua şansă, care s-ar fi putut traduce printr-o partidă de sex chiar în faţa membrilor Congresului.

Din fericire, motivele care ce duceau la divorţ au îmbrăcat forme ceva mai diplomate, “nepotrivirea de caracter” sau “diferenţele ireconciliabile” fiind cel mai des menţionate astăzi.

Guvernul olandez finanţează vizitele la prostituate

Olanda este binecunoscută pentru celebrul “cartier roşu” din Amsterdam. Dacă prostituţia acolo este cvasi-legală, guvernul a luat o decizie uimitoare pentru mulţi în ceea ce priveşte persoanele cu handicap fizic.

Oficialităţile acordă acestora o bursă lunară pentru a putea să se bucure de intimitatea sexuală. Astfel de servicii sunt disponibile şi în ţări ca Elveţia sau Germania, existând proiecte asemănătoare în derulare în Australia şi Franţa.

Azilurile Magdalena

Foarte populare în Irlanda în trecut, în azilurile Magdalena erau aduse prostituate sau adolescente. Familia sau societatea încercau astfel să le impiedice în a cădea în promiscuitate. Acolo, fetele erau de fapt sclave, erau fortate să ducă o viaţă asexuată, părul le era ras, iar sânii legaţi. Bătăile şi abuzurile erau comune în astfel de locuri.

Chiar dacă majoritatea azilurilor Magdalena au fost închise cu mult timp în urmă, ultimul loc de acest fel a existat în Irlanda până în 1996. Cântăreaţa Sinead O’Conner a mărturisit că şi-a petrecut o bună bucată din adolescenţă într-un astfel de azil.

 


Distribuie
..