Topul ZODIILOR nebunatice! Horoscopul acesta îți spune cui îi stă capul doar la clipe FIERBINȚI

Distribuie

Cu siguranță ai observat că unele persoane sunt mai aventuroase decât altele atunci când vine vorba despre sex, dar se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens.

Berbec

Berbecul este renumit pentru spiritul său aventuros, așa că, mai ales când vine vorba despre sex, poate să aibă loc oriunde. Dacă e un loc public sau un loc interzis, atunci adrenalina e la maximum, deci și sexul mult mai savuros.

Diversitatea îl caracterizează pe Berbec, deci dacă ai gânduri mai neortodoxe și ți-ai dori să experimentezi vreun loc public, ia un Berbec de mână (sau de coarne) și lasă-te pradă extazului.

Foarte deschis, Berbecul va fi destul de direct în ceea ce privește preferințele sexuale și nu te impacienta atunci când îți va propune să vă aventurați în afara locuinței. Cu cât locul e mai extravagant, cu atât mai bine. Locurile precum parcurile, liftul ori mașina vor avea întâietate.

Gemeni

Persoana născută sub zodia Gemeni este o persoană vie, spontană, aventuroasă. Bineînțeles, foarte deschisă la experimente.

Acestea au beneficiul de a-l excita la maximum. Mereu în căutare de experiențe noi, persoana Gemeni va accepta orice loc pentru o partidă de sex sau, de ce nu, dragoste.

Sexul cu semnul zodiacal dual înseamnă multă pasiune și distracție. Iar când mai intervine și adrenalina, atunci este desăvârșit. Dacă ai un partener Gemeni, încearcă să îl ademenești în lift. Locul strâmt îl va excita la maximum.

Leu

Leul are o sexualitate debordantă și e iubitor de adrenalină. Deci locurile publice sunt printre locurile sale preferate de a face dragoste. Pasional, dar și exigent sexual, cu un Leu te vei simți atât posedată într-un sens bun, dar și ca la o lecție de dirigenție mai atipică unde va trebui să îți venerezi profesorul. Până la urmă, totul va fi exploziv, precum un film de acțiune.
Gusturile unui Leu sunt exhibiționiste, excentrice. Deci nu orice loc public îl va satisface. Alege unul luxos, impunător.

Scorpion

Scorpionul este pervers și are o voluptate fără margini atunci când face dragoste. Astfel, de ce să nu își păstreze caracteristicile și într-un loc public?
În natură, pe un teren sportiv, la cinema, în lift etc., Scorpionul va trăi intens fiecare partidă de sex și tu vei rămîne hipnotizată. E sexy, carismatic, gata să încalce orice regulă pentru sex. Așa că de ce să nu profiți de un partener Scorpion? Renunță la tradiționalul pat și propune-i locuri extravagante. Îl vei cuceri cu siguranță!

Săgetător

Săgetătorul este și el un iubitor de adrenalină. Sexul cu el este impulsiv, fără inhibiții, deci cu cât un loc este mai public, cu atât mai bine. Iubitor de libertate și aventură, Săgetătorul se comportă ca atare și când face dragoste, ca un animal sexual.

Cu toate că este un crai aventuros, el rămâne un crai cu etichetă, respectând câteva reguli din când în când. Săgetătorii sunt mereu pe fază și perspicace.

Lipsiți de inhibiții, nu vor refuza propuneri, iar locurile diverse sunt și o oportunitate pentru jocuri erotice. Până la urmă, poți începe un joculeț erotic în sala de cinema, poți înfierbânta apele în toaleta unui club și poți finaliza o partidă de sex savuroasă în lift. De sărutări romantice și îmbrățișări veți avea timp mai târziu când veți ajunge in pat.

yve.ro.


Distribuie
..