Topul celor mai UȘURATICE FEMEI în funcţie de zodie! Horoscopul FIDELITĂȚII îți dezvăluie secretele

Distribuie

Prin felul cum se îmbracă sau vorbesc, femeile pot fi catalogate drept ușuratice. Limita dintre permisiv și ușuratic este o linie fină și depinde de fiecare cum își trasează segmentele.

Berbec

Puterea este cheia care influențează relația cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independență și de mult spațiu. Deși au nevoie de afecțiune și sinceritate, le place să iasă în oraș și să facă victime. Este o balanță care se inclină ba într-o parte, ba în alta. Nu pot fi ținute cu forța și cel mai bine e să le lași libere

Taur

Femeile Taur au o carismă excelentă și spun lucrurilor pe nume. Apetitul sexual este ca o foame constantă și nu țin cont de mentalitatea sau fizcul partenerului. Bărbații sunt doar niște ustensile în mâinile lor

Gemeni

Într-o relație, femeii Gemeni nu îi este rușine să facă avansuri și altor bărbați. Nici măcar când iubitul este de față. Dar își știu limitele și nu ar fi în stare să înșele. Ele vor să își demonstreze constant că încă mai au acel ceva care atrage bărbații. Nu este ceva neobișnuit ca o femeie Gemeni să se întalnească cu bărbați mult mai în vârstă sau mai tineri.

Rac

Femeile Rac nu se aventurează în căutarea unui partener sexual, pentru ele e importantă stabilitatea. Iar atunci când au parte de o aventură se întâmplă pur și simplu, nu e ceva plănuit. Sunt orientate mai mult spre căsnicie și creșterea copiilor

Leu

Mândria caracterizează femeia Leu, iar ego-ul lor este foarte puternic. Sunt selective cu partenerii, de aceea nu îi schimbă des. Totuși, își doresc un bărbat real care să le susțină și să preia controlul.

Fecioară

Niciodată nu poți intui ceea ce o femeie Fecioară vrea de la tine. Îți poate face avansuri sexuale, ca mai apoi să te lase baltă. Să nu te uimească faptul că va trece pe lângă tine în timp ce se sărută cu un alt bărbat.

Balanță

Femeia Balanță are un zâmbet pervers și îl afișează cu nerușinare, chiar și când un bărbat este de față cu soția. Este directă și nu îi plac ocolișurile. Dacă tace în timpul actului sexual, înseamnă că ceva nu e bine și cu siguranță faci ceva greșit.

Scorpion

Femeia Scorpion lasă impresia că are ceva întunecat în ea. În pat mormăie cuvinte neînțelese și îți dai seama cu ușurință că nu e prezentă. Este o persoană rezervată și nu este cel mai mare fan al aventurilor de o noapte.

Săgetător

Dualitatea cu care joacă în fața bărbaților face femeia Săgetător interesantă. Cele două părți, una serioasă, cealaltă jucăușă nu sunt stări, ci este ea, femeia Săgetător. Calitatea doboară cantitatea, iar aceste femei preferă să aibă partide de sex mai rare, care mai apoi să fie subiect de laudă între prietene.

Capricorn

Liniștită, femeia Capricorn se întoarce mereu acasă după un act sexual. Nu îi plac atingerile și nici discuțiile după sex. Nu acordă prea mare importanță bărbaților, dar atunci când unul i se oferă pe tavă nu-l refuză.

Vărsător

Libertatea și lucrurile străine caracterizează Femeia Vărsător. Este interesată de bărbați străini, care au călătorit și experimentat mult. La rândul ei dorește să experimenteze fantezii ale diferitelor culturi.

Pești

Femeia Pești este cea mai neînțeleasă din zodiac. Nu cere actul sexual, dar dă impresia că ar vrea. Dar nici atunci nu poți fi sigur dacă își dorește cu adevărat. Este genul de femeie care se poate opri în mijlocul partidei de sex și pleca acasă fără motiv.

fanatik.ro


Distribuie