Topul celor mai sexy şi pasionale zodii

Distribuie

Dacă eşti în căutarea unui partener care să îţi “aprindă” focul pasiunii, atunci trebuie să iei în calcul zodiile care, pe lângă faptul că sunt sexy, ştiu cum să se folosească de farmecele lor.

  1. Balanţă

Pare surprinzatoare prezenţa Balanţei în top? În realitate, Balanţele sunt foarte pasionale. Ele sunt puţin rezervate când este vorba despre sex, însă când au toate indiciile că o relaţie este de bun augur, transformă amorul într-o experienţă de neuitat. Balanţele sunt pasionale şi senzuale, trebuie doar să ai grijă să nu vii cu vreo propunere care să spulbere momentul romantic şi să perturbe echilibrul pe care Balanţa îl caută mereu.

 

  1. Leu

Leilor le place să fie în centrul atenţiei, iar acest lucru include şi partenerul de cuplu. Sunt dezinhibaţi în amor, dar pot da şi greş în momentele în care se străduie prea mult să impresioneze. Sexy şi pasionali, Leii adoră să fie la conducere şi să încerce tot timpul ceva nou.

  1. Peşti

Deşi nu multă lume îşi închipuie pe cineva din zodia Peştilor drept amantul ideal, totuşi imaginaţia lor din dormitor întrece orice aşteptări. Poate că nu vei găsi în partenerul din zodia Peştilor un dominator, însă cu siguranţă vei găsi unul care să-ţi stimuleze toate simţurile. Peştii sunt personalităţi mai puţin egoiste, care se dedică cu pasiune partenerului de cuplu. Se vor concentra mai puţin pe ceea ce isi doresc ei şi mai mult pe ceea ce îşi doreşte persoana de alături.

 

  1. Scorpion

Pe primul loc în clasament se află Scorpionul. Misterios din fire, Scorpionul trezeşte imediat interesul persoanelor de sex opus. Ştie cum să vorbească şi să “aprindă” scânteia. Aproape că ai zice că e un semn de foc, dar nu, Scorpionul este semn de apă. Aşa că n-ar trebui să fie suprins nimeni dacă primeşte o invitaţie pentru sex în apă.

sfatulparintilor.ro

 


Distribuie
..