Topul celor mai SEXY costume de baie purtate de vedetele din MOLDOVA în această vară | GALERIE FOTO

Distribuie

Mai puţin de două zile ne desparte de toamnă, iar vara pare să ne părăsească decurând, de aceea am decis să mai savurăm din atmosfera de vară şi să-ţi prezentăm care au fost cele mai sexy costume de baie purtate de vedetele din Moldova din acest an, dar şi în ce locuri spectaculoase au ales acestea să-şi petreacă vacanţa.

Topul celor mai sexy costume de baie purtate de vedete este deschis de Karizma care a ales o destinaţie cu privelişti extrem de frumoase, în Grecia, pe insula Zakynthos. Nu mai puţin atractivă este şi interpreta care a optat pentru simplitate în alegerea costumelor de baie. În pozele postate de către vedetă pe Facebook, aceasta apare în trei costume de baie fără imprimeuri sofisticate şi culori aprinse, însă care îi pun în valoare silueta.


foto: Facebook.com

O altă vedetă care şi-a etalat corpul sexy este Kătălina Rusu, care la fel ca şi Karizma a ales să prindă cel mai frumos bronz în Grecia. Cântăreaţa a rămas fidelă culorilor aprinse, purtând în vacanţă costume de baie de culori verde neon şi bineînţeles roz, nuanţa preferată a vedetei.

foto: Facebook.com

Dianna Rotaru nu a ţinut să plece departe de casă şi a dat o fugă la mare în România, pe litoralul din Constanţa. Se pare că vedeta a plecat  la mare să se relaxeze de tot şi de toate, întrucât nu a prea postat multe poze pe internet. Chiar şi aşa, interpeta şi-a informat fanii unde îşi petrece vacanţa, postând o poză în care apare într-un costum de baie din două piese, în culori roz cu alb.


foto:Facebook.com

Frumoasa Natalia Gordienko a bucurat fanii săi de pe Instagram cu o serie de poze din vacanţa sa, însă a ţinut în secret destinaţia unde se află. Blondina şi-a dat pe spate prietenii virtuali cu pozele în costum de baie. Probabil culorile roz şi verde neon sunt preferatele blondelor, întrucât atât Kătălina Rus, cât şi Natalia Gordienko au optat pentru aceste nuanţe  pentru costumele de baie.


foto: Instagram.com

O altă blondă din showbiz-ul autohton care şi-a etalat corpul bine lucrat într-un costume de baie hot este Olia Tira. Aceasta a  avut o vacanţă alături de cei dragi în Cypru, însă asta nu a împiedicat-o să posteze poze sexy pe internet.sursa: Facebook.com

Ce costum de baie purtat de vedetele menţionate ţi se pare mai sexy?


Distribuie
..