Topul celor mai INFLUENTE celebrităţi din lume conform revistei Forbes. Iată cine se află în FRUNTEA clasamentului

Distribuie

Editorii revistei Forbes au publicat un top al celor mai influente celebrităţi din lume pentru anul 2013, printre acestea aflându-se Lady Gaga, Steven Spielberg şi prezentatoarea TV Oprah Winfrey, transmite realitatea.net.

Oprah Winfrey este cea mai influentă celebritate din lume în 2013, potrivit topului anual întocmit de revista Forbes. În ultimii doi an, Oprah Winfrey a ocupat locul al doilea în acest top, dar este pentru a cincea oară când prezentatoarea se află pe primul loc în 100 cele mai influente celebrităţi din lume.

Cântăreaţa Lady Gaga se află pe locul doi, iar regizorul Steven Spielberg încheie podiumul, clasându-se pe locul al treilea. Poziţia a patra este ocupată de Beyonce, iar Madonna o urmează.

Chiar dacă se află în fruntea clasamentului, Oprah Winfrey nu este vedeta cu cele mai mari încasări realizate în ultimul an. Această onoare revenindu-i cântăreţei Madonna, cu venituri de peste 125 milioane de dolari.

Lady Gaga a avut încasări de 80 milioane de dolari în ultimele 12 luni, iar Steven Spielberg de 100 de milioane.

În acest top, Spielberg este bărbatul care ocupă cea mai înaltă poziţie, devastându-l pe rockerul Bon Jovi, jucătorul de tenis Federer şi cântăreţul Justin Bieber.

Revista a întocmit acest top în funcţie de veniturile obţinute de celebrităţi din turnee, vânzări de carte, contracte, sponsorizări, filme şi alte surse.

Printre cele mai influente vedete care alcătuiesc cupluri se numără Beyonce şi soţul ei Jay-Z (locul 32), jucătorul de fotbal american Tom Brady (locul 65) şi modelul Gisele Bundchen (locul 81) şi actorul Ashton Kutcher (locul 53) şi iubita lui, Mila Kunis (locul 9).

Actriţa Jennifer Lawrence, premiată cu Oscar în acest an, ocupanta locului al 49-lea, apare pentru prima dată pe această listă, la fel ca actorii Hugh Jackman (locul 11) şi Channing Tatum (locul 23).


Distribuie
..