Topul celor mai GELOȘI bărbaţi în funcţie de ZODIE! Mare grijă dacă partenerul tău se află printre ei

Distribuie

Atunci când este dozată cum trebuie, gelozia poate să reprezinte sarea şi piperul între doi parteneri de viaţă. Cu toate acestea, în cazul în care provoacă certuri şi dispute, încrederea dispare şi încep şi problemele în cuplu. Iată topul celor mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie!

5. Un loc în topul celor mai geloşi bărbaţi îi aparţine Berbecului. El nu va suporta să îşi vadă partenera în compania altuia, mai ales dacă acesta este un necunoscut. Nu are nimic împotrivă ca femeia sa să iasă în oraş, dar ideal ar fi ca el să îi cunoască pe cei cu care aceasta interacţionează.

4. Leul nu este degeaba un… leu. Este şeful în casă, dominant, posesiv şi gelos. Femeia de lângă el se simte protejată, căci Leul nu lasă pe nimeni să îi invadeze teritoriul, nici pe al său, nici pe al partenerei sale. Atâta timp cât nu exagerează cu exteriorizarea geloziei şi atât timp cât nu se lasă dominat de acest sentiment, Leul va fi un iubit grijuliu şi un bărbat care inspiră siguranţă, iar partenera sa va avea doar motive de fericire alături de el.

3. Pe al treilea loc în topul celor mai geloşi bărbaţi este Capricornul. El doreşte să ştie unde este femeia lui, ce face şi care sunt planurile ei. Dar, mai ales, el vrea să ştie cu cine are planuri partenera lui de viaţă. Dacă femeia ştie cum să îi satisfacă toate aceste curiozităţi şi nu îşi va pierde răbdarea din pricina partenerului posesiv, relaţia celor doi va merge ca pe roate. Totuşi, Capricornul are anumite avantaje datorită faptului că este atât de dominant: emană virilitate, ceea ce este cu siguranţă o calitate din perpectiva femeilor.

2. Un bărbat foarte gelos este bărbatul născut în zodia Taur. Obsedat de fidelitate, el va fi un adevărat detectiv. Are obiceiul de a-şi controla frecvent femeia, de a-i verifica telefonul şi mail-ul. Pentru ca o relaţie cu un astfel de bărbat să meargă este nevoie ca alături de el să fie o femeie foarte îndrăgostită şi dispusă să sacrifice fiecare colţişor din viaţa sa privată.

1. Pe primul loc în topul celor mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie se află Vărsătorul. El nu numai că este gelos şi posesiv, dar se şi exteriorizează în public. Acestui bărbat nu îi pasă de etichete sau alte lucruri de acest gen, el va spune mereu ce gândeşte, indiferent de câtă lume e prin preajmă. Partenera sa trebuie să fie o femeie atentă, care să aibă grijă cu cine interacţionează pentru a nu-i da Vărsătorului motive de ceartă.

yve.ro.


Distribuie
..