Topul amantelor în funcţie de zodie

Distribuie

Să ştiţi că astrele au stabilit un top al amantelor în funcţie de zodie. Topul arată totodată şi calităţile acestor femei, atuurile şi modalităţle de seducţie. Acest top demonstrează că indiferent de aptitudini, orice femeie poate deveni o amantă bună.

1. Scorpion

Femeile de sub acest semn zodiacal sunt dezinhibate, au o dorinţă enormă de nebuneală şi sunt necomplexate. Acestea sunt foarte pasionale şi pot deveni amantele perfecte. Seducătoare şi comunicative, pot face orice bărbat să înnebunească şi să devină „sclavul” lor.

2. Fecioară

Chiar dacă pare surprinzător, femeia fecioară poate deveni o amantă ideală.  În pat ea se comportă absolut diferit faţă de zilele obişnuite. Nebunatică şi deloc retrasă, ea ştie că conducă o partidă de amor.

3. Leu

Foarte sigură pe sine, femeia leu este în totalitate lipsită de complexe, uneori poate deveni o pradă uşoară chiar dacă s-ar părea că se ţine puternică şi de neatins. Îi place să strălucească, să fie admirată. Iubeşte să ia o atitudine sexy şi să fie în aşteptare.

4. Balanţă

Balanţa este cea mai pricepută amantă. Adevărat că nu toţi bărbaţii ştiu să aprecieze această zodie, dar în zadar. Aceasta are gusturi foarte rafinate care deseori nu sunt înţelese. Modalitatea sa de gândire nu se prea leagă cu marea majoritate, din acest motiv doar cei care înţeleg balanţele pot fi fericiţi.

5. Berbec

Femeia berbec ştie ce vrea. Această poate obţine tot ce-şi doreşte atunci când îşi pune un scop. Este o zodie puternică care nu se lasă bătută chiar dacă ştie că va fi dificil să învingă. Este o amantă perfectă dacă ea îşi doreşte.

6. Vărsător

Femeile vărsător sunt gata de fantezii sexuale în orice moment. Adoră să experimenteze şi totodeauna îşi pot da seama ce doreşte un bărbat. Cunosc foarte multe tehnici erotice gata să deie pe spate o bună parte din bărbaţi.

7. Rac

Femeile din această zodie sunt amante bune atunci când iubesc. Ele ştiu să ofere totul fără să ceară ceva în schimb. Ar putea fi foarte bune în pat dacă nu ar avea anumite complexe, inhibiţii şi prejudecăţi.

8. Capricorn

Vrea să fie o amantă perfectă şi urmăreşte cu atenţie recţiile partenerului. Ştie că trebuie să se comporte la nivel pentru a fi totul perfect. Are un defect: este complexată şi nu ştie să-şi pună în valoare corpul.

9. Gemeni

Este o seducătoare perfectă şi poate deveni o amantă bună. Cel mai bine însă se pricepe la cuvinte. Când vine vorba de fapte, este cam lenoasă şi nu vrea să înveţe. Uneori crede că bărbaţii o adoră pentru personalitatea ei.

10. Săgetător

Pentru femeia săgetător important nu este sexul propriu-zis dar jocul seducţiei. Îi place să tachineze, să seducă, să nebunească, dar când ajunge în pat este moale şi neproductivă.

11. Taur

Numai anumiţi bărbaţi ştiu să aprecieze calităţile unei femei taur.  Ea este foarte romantică şi un pic cam leneşă, dar poate deveni o amantă perfectă dacă i se ironizează capacităţile. Femeile taur au nevoie de o provocare puternică pentru a-şi da frâu liber imaginaţiei.

12. Peşti

Ştiu să aprecieze o partidă de sex bun, dar pun mai mare valoare pe relaţiile romantice, pe sentimente adevărate. Din acest motiv nu se prea străduiesc în pat, crezând că tot ce fac este suficient.

Tu ce zodie eşti?


Distribuie