Top 6 cele mai POSESIVE ZODII într-o relaţie

Distribuie

Şi de această dată, astrele şi Planetele ne influenţează această laturã a personalităţii- pentru unii mai mult iar pentru alţii mai deloc. Suntem siguri că v-am stârnit curiozitatea, aşa că haideţi să vedem împreună care sunt cele mai posesive zodii într-o relaţie.

Leu
Nativul acestei zodii, de regulă, îşi doreşte să fie în centrul atenţiei, indiferent de câte sau de ce persoane este înconjurat- fie că este vorba de prieteni, familie sau chiar de persoana iubitã. Nu face abstracţie de la nimic şi-şi revendică rolul cel mai important indiferent de situaţie. Femeile sunt mult mai posesive decât bărbaţii şi mai rău este că sunt conştiente de această “calitate” a lor iar cu toate acestea, şi-o exploatează la maxim, până când îşi va aduce partenerul la extrema de a pune capăt relaţiei.

Taur
Un alt nativ puternic, ce cu greu îşi poate controla sau înfrâna această pornire. Într-o relaţie ei sunt cei care trebuie să ia toate deciziile iar ultimul cuvânt să le aparţină întocmai. Partenerul de viaţă va avea cu siguranţă nişte limite de la care nu va trebui niciodată să se abată iar o dată ce vor fi încălcate, vor reuşi să zdruncine cu totul viaţa Taurului, care credea că mentalitatea, măsurile şi regulile lui sunt cele mai bune.

Gemeni

Poate nu v-aţi fi aşteptat, însă şi Gemenii sunt geloşi şi mai ales posesivi. Îşi doresc cu ardoare un partener care să facă exact aşa cum spun ei şi să le împărtăşească întocmai toate nebuniile. Cel mai mult apreciază când sunteţi pe aceeaşi “lungime de undă”, însă până în acel punct va trebui să renunţaţi la o parte bună de păreri şi principii personale după care v-aţi ghidat până să-l întâlniţi.

Fecioara

Fecioarele îşi doresc mai mult timp; îşi doresc că partenerul de viaţă să depindă de ele şi să nu mai caute atenţie din partea prietenilor sau familiei. O dată ce v-aţi gândit să formaţi un cuplu cu o Fecioara, trebuie să fiţi capabil să renunţaţi la orice altceva şi să va axaţi doar pe nevoile acestui nativ. Nu va accepta cale de mijloc, mai ales dacă va doriţi ceva trainic şi de durata. Controlul asupra relaţiei, asupra activităţilor şi asupra dumneavoastră, se va afla la el.

Săgetător

Săgetătorii se îndrăgostesc foarte rar şi extrem de profund. Teama de abandon atinge cote maxime în interiorul unei astfel de relaţii şi din această cauzã, deseori gelozia le va lua minţile. Posesivitatea lor vine exact din acest unghi- unde îşi vor dori mai mult decât orice ca timpul liber al partenerului să le fie alocat în totalitate. Când nu e timp liber, vor începea discuţiile paranoia ce vor deranja până la extreme.

Peşti

Peştii iubesc pătimaş însă nu vor arăta întregii lumi ce au ei în relaţie. Vor încerca să stârnească milă, tocmai pentru a-i face pe cei din jur să joace după cum vor cânta ei. În interiorul relaţiei sunt extrem de sensibili, pornesc diferite certuri din cauza instabilităţii lor emoţionale şi ajung chiar la despărţire din motive extrem de nesemnificative care pentru ei sunt colosale.

yve.ro.


Distribuie
..