Top 4 zodii de care te îndrăgostești iremediabil

Distribuie

Anumite persoane lasă în jurul lor energie pozitivă și oferă multă armonie celor cu care intră în contact. Descoperă care sunt cele 4 zodii de care te îndrăgostești iremediabil, din primele secunde.

Top 4 zodii de care te îndrăgostești iremediabil:

LOCUL 4: FECIOARA
Fecioarele sunt rele de gură dar au un suflet mare. De fapt, problema cea mai mare a fecioarelor este că pun prea mult suflet în tot ceea ce fac. Au uneori încredere oarbă în oameni și niciodată nu învață că oamenii nu sunt toți la fel de sinceri cum își imaginează ele. Lucrurile care îți vor place la o fecioară: armonia interioară, umorul fin și autoironia, căldura sufletească.

LOCUL 3: SCORPIONUL
Scorpionul o face pe misticul în cea mai mare parte a timpului său, iar cei care îl depistează îi devin cei mai buni prieteni, cu condiția să păstreze secretul. Scorpionul este inteligent și sensibil și știe cum să te cucerească folosind doar câteva adjective și verbe active. Lucrurile care îți vor plăcea la un Scorpion: tenacitatea, inteligența, carisma și misterul.

LOCUL 2: BALANȚA

Cu Balanțele nu te vei certa niciodată, dar niciodată! Mai degrabă te vor lăsa să te cerți singur decât să se angreneze într-un spectacol verbal cu tine. Lucrurile care îți vor plăcea la o Balanță sunt tocmai cele care îți lipsesc de multe ori: calmul, echilibrul, buna dispoziție și caracterul împăciuitor.

LOCUL 1: CAPRICORNUL
Capricornul te face să îi cazi la picioare din prima secundă prin spiritul său jovial dar așezat în același timp. Capricornul iese în evidență prin candoare, liniște, pasiune și inteligență. Lucrurile care îți vor plăcea la un Capricorn sunt: calmul, perfecționismul, răbdarea și aerul protector pe care îl inspiră.

SURSA: teotrandafir.com


Distribuie
..