Ţinute Revelion sau ce se poartă în seara de An Nou, în funcţie de zodii

Distribuie

Anul Maimuţei, aşa cum este denumit 2016 în cultura asiatică, aduce în modă nuanţe intense precum auriu, roşu, portocaliu, vişiniu. Modelele rochiilor de An Nou trebuie să fie pline de identitate, spectaculoase, extravagante chiar şi strălucitoare.

Iată ce ţinute trebuie să purtaţi în noaptea de Revelion, în funcţie de zodie:

Femeia Berbec – alege o rochie roşie lungă, din mătase, va avea astfel un aer romantic, dar şi sexy.

Femeia Taur – trebuie să se concrentreze atenţia pe accesoriii: cea mai bună opţiune o reprezintă cerceii mari, aurii, care nu doar că vor atrage toate privirile, dar îţi vor purta noroc în anul 2016.

Femeia Gemeni – trebuie să îşi cumpere un accesoriu pereche, spre exemplu 2 brăţări de modele identice, dar de culori diferite sau o curea dublă, care să îi subţieze talia.

Femeia Rac – va iubi un accesoriu demn de o petrecere la palat: o mască elegantă, care să se potrivească cu rochia ce o va purta.

Femeia Leu – va fi în centrul atenţiei în seara de Revelion, va purta o diademă tip coroană regală.

Femeia Fecioară – va purta o rochie lungă, din materiale fine, care să îi dea o alură elegantă şi un look sensibil, blând, romantic.

Femeia Balanţă – vă alege un costum elegant, cu inserţii cu blană, sexy, puternic, altfel, nu-i aşa?

Femeia Scorpion – va stârni toată admiraţia invitaţilor, purtând o rochie cu umeri goi sau una cu spatele gol, neaparat bijuterii masive şi o poşetă cu pene de păun.

Femeia Săgetător – va miza pe o ţinută comodă, fie un costum lejer, fie o rochie simplă, în care să se simtă bine. Nimic extravagant, nimic ieşit în evidenţă.

Femeia Capricorn – va alege un pantalon dintr-un material lejer, o bluză din voal şi în loc de tocuri, balerini simpatici.

Femeia Vărsător – va atrage privirile cu o ţinută din materiale strălucitoare, spre exemplu lurex.

Femeia Peşti – accesoriile de păr vor face diferenţa, alege o pălărie mică, cu inserţii de pene, vei arăta fabulos!

femeiastie.ro


Distribuie
..