Tinerele din Marea Britanie fac SEX pe stradă pentru alcool. FOTO

Distribuie

Imagini şocante au fost postate recent pe internet de câţiva turişti aflaţi în vacanţă în Mallorca, Spania, o destinaţie adorată şi de tinerii britanici. Cunoscute ca petrecăreţe de soi, de data aceasta tinerele din Regat au întrecut orice limită a bunului-simţ, ajungând să facă sex pe stradă pentru a fi “cinstite”, în schimb, cu câteva pahare de alcool de la necunoscuţii pe care-i satisfăceau în văzul tuturor.

Nu e nimic ciudat că tinerii rămân fără bani de distracţie în vacanţă, însă ce ajung să facă britanicele cu vârste între 16 şi 22 de ani pentru a obţine câţiva euro sau alcool e de-a dreptul şocant şi degradant. Zilele trecute, câţiva turişti veniţi la relaxare în animata insulă spaniolă Mallorca au rămas uluiţi de ceea ce au văzut pe stradă, la ceas de seară., notează libertatea.ro. O blondină britanică, minoră, rămasă fără bani de cheltuială, a dat alarma spunând că le va face sex oral bărbaţilor care-i vor cumpăra alcool. Şi amatori au fost: 24 în total!

Poliţia a deschis o anchetă

Filmuleţul cu adolescenta “prestând” pentru băutură a scandalizat lumea întreagă şi o anchetă e în desfăşurare. La nici două zile după acest scandal, un altul, avându-le protagoniste tot pe două adolescente britanice, a izbucnit în Regat. Fetele au făcut sex în stradă, în faţa unui club din Belfast, Irlanda de Nord. Conform unor martori, scenariul a fost acelaşi: tinerele nu mai aveau bani de alcool şi băieţii le-au promis băutură pe săturate în schimbul unei partide de sex. Identitatea celor implicaţi nu a fost făcută publică.


Distribuie
..