TEST! Ce spune culoarea pe care o porți despre personalitatea ta

Distribuie

Privește-ți șifonierul și vei descoperi o culoare probabil predominantă în garderoba ta. Te-ai întrebat vreodată ce semnificație are? Ce spune culoarea preferată despre personalitatea ta?

Roșu – sunteți o persoană care își stabilește scopuri în viață, având uneori tendințe agresive. Sunteți dispus să mergeți mereu înainte fără teamă de obstacole, pregătit mereu să înfruntați greutăți. Întotdeauna încercați să obțineți ceea ce vă doriți și este foarte greu ca cineva să vă stea în cale. Sunteți pasional și plin de voință. Vă caracterizează o personalitate loială și închegată, dar sunteți chinuiți de sentimente de inferioritate.

Albastru – sunteți o persoană care zâmbește rar. Poate trece o perioadă lungă de timp până ce se ajunge ca cineva să vă câștige încrederea. În același timp sunteți calm, o persoană armonioasă, care nu se lasă afectată de stres.

Alb – înclinația spre alb indică o persoană care dorește să simtă libertatea, fără bariere în calea țelurilor.

Violet – este un amestec de roșu și albastru, deci persoana care gravitează către această culoare este un amestec de pasiune și calm. Are o personalitate impredictibilă și este interesată de oameni interesanți.

Roz – este o culoare calmă, care dă sentimentul de bunătate. Persoana căreia îi place rozul îmbină sentimente de libertate și de calm, reducând puterea propriilor pasiuni. Ții la confort și bunătate mai presus de orice în viață.

Verde – misterul învăluie persoanele care adoră verdele. Pentru majoritatea sunteți o enigmă, dar pe de altă parte indică o personalitate cu simțul superiorității, autorității și puterii. Vă place să fiți apreciat și căutați recunoașterea.

Galben – sunteți calmă și vă place viața. Galbenul este culoarea relaxării. O preferință pentru galben indică o persoană în căutare de libertate și fericire.

Albastru deschis – sunteți o persoană lipsită de griji și veselă. O astfel de persoană nu are cereri speciale de la ceilalți și nu așteaptă nimic în schimb. Vă găsiți cu ușurință locul în orice grup de prieteni.

Maro – obișnuiți să acționați într-un mod logic și rațional. Încercați adesea să evitați graba și sunteți apreciați de cei care caută stabilitatea.

Gri – este ales adesea de cei care se tem să iasă în evidență, fiind o culoare neutră.

Negru – reprezintă culoarea maturității, a luxului și a eleganței. În negru, oricine arată minunat. Sunteți genul de persoană secretoasă, care nu intenționează să se dezvăluie.

euforia.tv.


Distribuie
..