Teaserul pentru noul videoclip al lui Dan Balan la piesa “Lendo Calendo ” (FOTO şi VIDEO)

Distribuie

Dan Balan vine cu o nouă surpriză pentru fani. După ce a lansat la sfârşitul lunii mai, piesa „Lendo Calendo”, care instant a devenit un hit pentru sezonul estival, artistul a filmat şi un videoclip la fel de incendiar pentru acest single.

Pentru noua piesă cu versuri atât în engleză, cât şi în spaniolă, Dan Bălan a colaborat cu Tany Vander, o artistă din Chişinău, şi cu Brasco, un rapper american. Atât piesa ritmică, cât şi ideea videoclipului au fost create de Dan, iar lansarea acestuia va fi pe data de 9 iulie.

Dan apare în videoclip alături şi Tany, mergând  într-o maşină decapotabilă printr-un deşert fierbinte. Soarele dogoritor şi setea de apă, l-au adus la o adevărată nebunie pe  Dan şi acesta a început să vadă fantasme ale unor fete atrăgătoare.

Regizat de cunoscutul regizor rus Alan Badoev, clipul va fi plin de scene fierbinţi, în care vor apărea fete sexy. Prezenţa fetelor frumoase în videoclipurile lui Dan Balan au devenit deja o tendinţă. Artistul alege a ales personal domnişoarele care vor apărea în producţie. Pentru preselecţie au participar peste 300 de modele şi dansatoare.
Am lucrat foarte bine cu echipa de producţie şi cu fetele alese în urma câştingului. Sper ca fanilor mei din toată lumea să le placă noul meu videoclip”, a spus Dan Balan.

Până va fi lansat videoclipul incendiar  “Lendo Calendo”, îţi propunem să vezi teaserul şi poze de la making off:


Distribuie