Te iubeşte sau nu? Află cât este de sincer, în funcţie de zodie

Distribuie

Nu toţi oamenii sunt sinceri atunci când îşi exprimă sentimentele. Cum astrologii au alcătuit o listă cu calităţile şi defectele fiecărei zodii în parte, iată care sunt cele mai sincere zodii.

Berbec

Când un Berbec îţi spune că te iubeşte, fii sigură că aşa este. Berbecii caută iubirea, iar când o găsesc şi-o exprimă făra teama.

Taur

Taurii nu sunt maeştri ai vorbelor, însă îşi demonstrează iubirea prin fapte. Dacă te-a dus să-i cunoşti părinţii, fii sigură că are intenţii serioase.

 Gemeni

Pentru Gemeni, banii sunt viaţa. Iar dacă îţi dă bani atunci când îi ceri, înseamnă că te iubeşte foarte mult. Te-a analizat de multă vreme şi din moment ce ţi-a dat bani, înseamnă că are încredere mare în tine.

Rac

Ca să-şi declare iubirea, Racii te prezintă părinţilor. Este momentul în care el speră să te integrezi foarte bine în familia lui, să-i cunoşti istoricul şi să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

 Leu

Deşi pare foarte modern, când vine vorba de iubire, Leul este tradiţionalist. Valorile de familie sunt foarte importante pentru el şi caută iubirea adevărată. Primul lucru pe care îl face când o găseşte este să o prezinte părinţilor.

 Fecioara

Fecioarele cu greu vor spune “Te iubesc!” şi se vor feri să-şi arate adevăratele sentimente. Dacă rosteşte cu uşurinţa “Te iubesc!”, fii sigură că minte. Însă, dacă este timid şi ruşinat, e un semn că sentimentele sunt adevarate.

Balanţa

Bărbatul Balanţa are nevoie de răbdarea partenerei. Chiar dacă crede ca ea e EA, nu va lua o hotarâre până când nu va vedea reacţia părinţilor lui şi reacţia părinţilor ei. Dacă mesajele primite de la aceştia sunt pozitive, fii sigură că va urma cererea în căsătorie.

 Scorpion

Până să-şi dăruiasca inima, Scorpionul o va supune pe aleasa să la tot felul de probe, pentru a vedea dacă poate avea încredere în ea. Atunci când Scorpionul începe se vorbească despre bani, despre planurile financiare, fii sigură că te iubeşte.

 Săgetător

Deşi pare lipsit de griji, Săgetătorul este foarte timid. El face glume tot timpul, este în centrul atenţiei, însă când e vorba de dragoste tace malc. Dacă te iubeşte, va fi foarte spontan când îţi va spune. Dar este adevărat, nu te minte.

Capricorn

Capricornii sunt calmi şi meticuloşi. Nu prea le poţi ghici sentimentele. Foarte rar vor spune “Te iubesc”. Pentru ei este o ruşine să spui aşa ceva. Nu vor spune “Te iubesc” nici după ce se casătoresc cu faţa pe care de fapt o iubesc.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt persoane foarte casnice şi dacă dintr-o dată pare că este mai dedicat vieţii în doi, înseamnă că este pregătit să renunţe la libertate şi să-şi asume responsabilităţi. Iar asta denotă că te iubeşte. Va fi mult mai atent cu tine, îţi va respecta părerile şi va dori să pună banii la comun cu tine.

 Peşti

Când Peştii iubesc pe cineva vor trata persoana respectiva ca pe proprietatea lor. Vor arunca cu banii în stânga şi în dreapta pentru a-şi dovedi dragostea. Dacă un bărbat din zodia Peştilor îţi dă bani, înseamnă că te iubeşte sincer.

sfatulparintilor.ro


Distribuie
..