Tânăra din imagine şi-a pierdut piciorul şi era să moară din cauza unui tampon! Cum a fost posibil

Distribuie

Lauren Wasser, o tânără în vârstă de 27 de ani din California, şi-a pierdut piciorul în urma unei intervenţii medicale provocată de nişte tampoane. Din cauza neglijenței unor producătorii și omiterea unor instrucțiuni, aceasta a fost la un pas de moarte.

Lauren a început să folosească tampoane în 2012, însă în scurt timp a făcut TSS, adică sindromul de şoc toxic cauzat de infecţii bacteriene, în general stafilococi, care afectează o persoană din 100.000.

Tânăra a început să se simtă rău ca și cum ar fi avut o răceală şi a fost dusă la spital cu o febra de 41 de grade Celsius. Organele interne îi cedau și a suferit un atac de cord. Doctorii au chemat un specialist în boli infecțioase care a descoperit ca aceasta avea sindromul șocului toxic, datorită tamponului lăsat înauntru.

Infecţia s-a transformat în cangrenă medicii au hotărât să-i amputeze piciorul drept pentru a-i salva viaţa. Decizia a fost una şocantă pentru Lauren, care îşi câştiga existenţa din modelling.

Acum, fata dă în judecată firma care produce obiectele de igienă intimă, precum şi magazinele care le-au comercializat, în speranţa că va reuşi să împiedice ca altă femeie să treacă prin ce a trecut ea.
euforia.tv.


Distribuie
..