Surpriză! George Clooney şi-a ales cavalerul de onoare însă acesta NU este Brad Pitt

Distribuie

Actorul american George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa, Amal Alamuddin, în luna septembrie, şi-a ales deja cavalerul de onoare. Deşi toţi se aşteptau ca acesta să fie Brad Pitt, Geroge a decis altul să-I fie cavaler de onoare.

Deşi au existat speculaţii potrivit cărora Clooney urma să-i creară lui Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare, în cele din urmă, starul american a decis să îl aleagă pe Matt Damon, alături de care a jucat în filmul „The Monuments Men”, lansat în acest an, scrie libertatea.ro.

După ce i-au trecut prin pat unele dintre cele mai frumoase femei din lume, actorul George Clooney pare să-şi fi găsit sufletul-pereche, în persoana lui Amal Alamuddin, 36 de ani, o renumită avocată în drept internaţional, care a apărat personaje-cheie, precum spionul fugar Edward Snowden.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni şi de atunci sunt nedespărţiţi. Recent, Clooney, a cărui avere se ridică la circa 200 de milioane de dolari, i-a pregătit frumoasei avocate o cină romantică, s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit acesteia un inel de logodnă cu un diamant de 7 carate, care costă nu mai puţin de 650.000 dolari.

Amal, de origine libaneză, a acceptat cererea în căsătorie şi chiar în aceeaşi seară au stabilit data nunţii, la mijlocul lunii septembrie, anul acesta.


Distribuie