Ştii ce ZODIE eşti în HOROSCOPUL TOTEMIC

Distribuie

Se spune că, în afara de faptul că se ghidau după acest zodiac totemic pentru cercetarea destinului lor, indienii din America de Sud chiar purtau la gât pandantive reprezentânt animalul care guverna perioada pe care o traversau in momentul respectiv.

Uliul (21 martie – 19 aprilie)

Sentimentul libertăţii este cel mai de preţ lucru pentru el, aşa că îi va părăsi pe toţi cei care vor încerca să-l lege de ei şi să-l ţină pe loc. Schimbarea este a doua sa natură şi face orice ca să aibă succes. Iar curajul îl susţine în demersurile sale, chiar dacă cei din jur nu-i dau vreo şansă.

Castorul (20 aprilie – 20 mai)

Centrul universului lor este casa, pe care o “construiesc”şi de care au grijă, perseverent şi hotărât, toată viaţa. Destinul lor este să aibă grijă de cei din jur, să fie buni familişti, punând preţ pe liniştea şi confortul căminului.

Cerbul (21 mai – 20 iunie)

Farmecul său atrage privirile tuturor. De aceea, nici nu este ocolit de flirturi, pe care le mânuieste la fel de sincer ca pe o relaţie amoroasă adevărată. Caracterul prietenos îl ajută să-şi facă mulţi prieteni, iar mobilitatea care îi stă în fire îi dă ghes să călătorească mult.

Ciocănitoarea (21 iunie – 21 iulie)

Se ştie ca este o pasăre tenace şi insistentă, dar, de asemenea, inimoasă şi prietenoasă, fiind plăcută de cei din jur, mai ales de către copii. Sunt ataşate de casa lor şi au un simţ al frumosului foarte dezvoltat.

Nisetrul (22 iulie – 21 august)

Este un luptător care înoată împotriva curentului, se bazează pe încrederea în sine şi obţine ceea ce-şi doreşte. Dată fiind firea sa plină de nobleţe şi generozitate, va avea mereu alături prieteni care să-i sară în ajutor.

Ursul (22 august – 21 septembrie)

Natura sa placută, caldă, blândă simbolizează dorinţa de viaţă şi forţa. Este bine înfipt cu picioarele în pământ şi îşi pierde rareori capul. Se remarcă prin calităţi de bun organizator şi mediator între oameni graţie spiritului său împăciuitor.

Corbul (22 septembrie – 22 octombrie)

Cei din jur se plâng de încetineala lui, dar, de fapt, Corbul este foarte chibzuit. Graţie caracterului său prietenos, care abundă în diplomaţie, va avea mereu relaţii bune cu oamenii care-l înconjoară.

Şarpele (23 octombrie – 22 noiembrie)

De la el, poţi afla şi cele mai crunte adevăruri despre tine, pentru că sinceritatea este trăsătura sa de bază, iar lingşsirea nu-i stă deloc în fire. ÎŞi atinge scopurile cu logică şi prudenţă, fără grabă, dar şi fără a face pauze.

Bufniţa (23 noiembrie – 21 decembrie)

Apreciază cel mai mult bunăstarea materială, dar se mulţumeşte cu destul de puţin. În general, este modestă, simplă şi pare mereu picată din cer. Până când vine vorba de apărarea dreptaţii şi adevărului, când se transformă într-un luptător neînfricat.

Gâsca (22 decembrie – 19 ianuarie)

E interesată de tot ce-i nou, chiar dacă impresia pe care o lasă este de persoana rezervată şi rece. În fiecare zi, îşi dă sufletul pentru ceea ce are de făcut, fără să ceară ajutor. Pentru că gâsca le vrea pe toate când, de fapt, îi trebuie multă relaxare şi odihnă.

Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)

Este preferata tuturor, pentru că întotdeauna sare în ajutor şi-o face doar din politeţe. Răspândeşte iubire faţă de cei din jur, dar mai puţin faţă de ea însăşi, pentru că este foarte exigentă cu sine şi niciodată nu-şi neglijează obligaţiile.

Lupul (19 februarie – 20 martie)

Este mereu în mişcare, într-o continuă vânătoare de senzaţii, lucruri, evenimente. Are mintea ageră şi memoria exceptională şi, de aceea, se întoarce mereu cu ceva nou din drumurile sale prin lume. Respectă familia, în care crede cu tărie.


Distribuie
..