START celui de-al doilea sezon ”Moldova are Talent”. Vezi atmosfera şi ce emoţii au avut participanţii. GALERIE FOTO

Distribuie

Astăzi show-ul ”Moldova are Talent” şi-a deshis uşile pentru al doilea sezon de spectacole. Talente, emoţii, lacrimi de fericire şi de tristeţe, toate deopotrivă şi-au găsit locul în prima zi de preselecţii. Iată cum a arătat aceasta.

Cel mai grandios show televizat din Republica Moldova revine din nou pe micile ecrane, în plină forţă, cu noi emoţii, talente şi speranţe.

Copii, tineri, bătrâni, oameni talentaţi, oameni amuzanţi, emoţii, repetiţii în culise, costume colorate, toate au fost prezente astăzi în incinta Teatrului ”Mihai Eminescu” din capitală. Toţi însă au un singur scop, iar acesta este Marele Premiu.

Pentru a simţi atmosfera fierbinte a unui adevărat show, vino la prima etapă a filmărilor, începând cu ziua de astăzi, 5 iunie, până în data de 8 iunie la Teatrul ”Mihai Eminescu”, începând cu orele 9.00, să vizionezi LIVE preselecţiile. 

Cea de-a doua etapă a filmărilor va avea loc în incinta Teatrului Ginta Latină, din12 până în 15 iunie, la fel, începând cu ora 9:00, absolut GRATUIT.

 Iată mai jos o galerie foto a primei zile din cadrul primei etape a filmărilor:


Distribuie
..